20.2 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Τι κάνουν οι celebrities για να δείχνουν ψηλότεροι;

    Πρόσφατα ήρθε στη δημοσιότητα η παραπάνω φωτογραφία του Ringo Starr, του drummer του ιστορικού συγκροτήματος των Beatles, από τα γυρίσματα της ταινίας A Hard Day’s Night που αποκαλύπτει το τρικ που χρησιμοποιούσε ο καλλιτέχνης για να φαίνεται ψηλότερος πίσω από τα drums. Το τρικ, όπως φαίνεται στην φωτογραφία είναι απλό. Ένα ψηλό σκαμπό και, προκειμένου να ακουμπάει κάπου τα πόδια του, χρησιμοποιούσε μία στοίβα από τούβλα. Η συγκεκριμένη φωτογραφία θα βγει σε δημοπρασία τον επόμενο μήνα, αλλά, νομίζετε πως ο Ringo Starr είναι ο μόνος διάσημος «κοντός» που χρησιμοποίησε τρικ για να φαίνεται ψηλότερος;

    Όταν η Nicole Kidman (ύψους 1μ 80εκ.) χώρισε από τον Tom Cruise (ύψος 1μ 70 εκ.) ανακοίνωσε πως «επιτέλους, θα μπορέσω πάλι να φορέσω ψηλά τακούνια». Ποτέ δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα αλλά υπάρχουν πολλές φήμες για τον όχι και τόσο ψηλό κινηματογραφικό σταρ, ότι χρησιμοποιεί ειδικούς πάτους στο εσωτερικό των παπουτσιών του για να φαίνεται ψηλότερος.

    Ο Γάλλος πρόεδρος (τουλάχιστον για λίγο ακόμα απ’ ότι φαίνεται) Nicola Sarkozy, είναι γνωστός λάτρης των παπουτσιών με ψηλά τακούνια. Με ύψος που αγγίζει, μόλις μετά βίας, το 1 μ 68 εκ (λέγεται πως είναι πιο κοντός κι από τον συμπατριώτη του Ναπολέοντα), είχε την ατυχία να φωτογραφηθεί το 2009 κατά την διάρκεια μίας ομιλίας του στη Νορμανδία, κατά την οποία στεκόταν πάνω σε ένα κρυμμένο κουτί πίσω από το podium για να φαίνεται ψηλότερος. Κατά την διάρκεια της ίδιας επίσκεψης στην περιοχή, εργάτες ενός εργοστασίου δήλωναν πως τους διάλεξαν για να φωτογραφηθούν με τον Γάλλο πρόεδρο με βάση… το ύψος τους. Αυτό, όσο κι αν μας προξενεί έκπληξη, για ανθρώπους της εξουσίας είναι φυσικό. Μελέτη επιστημόνων στις Ηνωμένες Πολιτείες έδειξε πως οι άνθρωποι που ασκούν εξουσία, βλέπουν τους εαυτούς τους πολύ ψηλότερους απ’ ότι πραγματικά είναι.

    Τα πράγματα είναι περισσότερο απλά, όμως, για όσους ασχολούνται με την show business καθώς οι κάμερες και το λογισμικό επεξεργασίας των καρέ που καταγράφονται, διαθέτουν κάποιες δυνατότητες για τρικ, περισσότερο τεχνολογικές. Η Lady Gaga έχει παραδεχτεί πως χρησιμοποιεί την τεχνολογία για να φαίνεται ψηλότερη στα βίντεο κλιπ της, καθώς το 1 μ και 55 εκατοστά του ύψους της, δεν την βοηθάει, είναι αλήθεια. Και λέει μάλιστα πως δεν είναι η μόνη που το κάνει αυτό.

    Πιστεύετε πως κάποιος που δεν έχει προικιστεί από την φύση με ύψος, χρειάζεται να καταφεύγει σε τρικ, τεχνολογικά ή πρκατικά; Ή απλά να το αποδεχτεί γιατί (όπως φαίνεται και στα παραπάνω παραδείγματα) είναι ξεχωριστός σε άλλα πράγματα;

    Πηγή: Guardian

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles