18.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Τι κοινό έχουν τρεις από τις κορυφαίες κατασκευάστριες από την Κίνα, οι OnePlus, Oppo και vivo;

    Τι κοινό έχουν κάποιες από τις κατασκευάστριες από την Κίνα που μας απασχολούν περισσότερο τελευταία, η OnePlus, η Oppo και η vivo; Η απάντηση είναι ότι πίσω και από τις τρεις βρίσκεται η… ίδια εταιρεία!

    oneplus

    Και τα τρία brands έχουν ως βασικό επενδυτή τον κινεζικό κολοσσό που ακούει στο όνομα BBK Electronics, έναν παλιό γνώριμο “παίκτη” της κινεζικής αγοράς ηλεκτρονικών ειδών. Συγκεκριμένα, Oppo και vivo βρίσκονται στην ιδιοκτησία της BBK, ενώ η OnePlus πρακτικά είναι θυγατρική της Oppo, αλλά λόγω της σχέσης της δεύτερης με την BBK η σχέση τους είναι επίσης… προφανής.

    Η BBK είναι αρκετά χρόνια στην αγορά και παλαιότερα είχε γίνει γνωστή λόγω των NES clones που κατασκεύαζε, τα τελευταία χρόνια ωστόσο έχει επεκταθεί και στο χώρο των smartphones, με ιδιαίτερη επιτυχία όπως αποδεικνύεται.

    Η εταιρεία μάλιστα κέρδισε ιδιαίτερη δημοσιότητα σήμερα και όλοι αναφέρονται στο όνομά της, καθώς ανακοίνωσε τη δημιουργία ενός νέου brand με το περίεργο όνομα imoo, το οποίο κατασκευάζει εκπαιδευτικά τηλέφωνα για παιδιά, με το πρώτο να λανσάρεται μέσα στον Ιούνιο…

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles