20.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Τη Knowcrunch επέλεξε για την εκπαίδευσή της η Johnson & Johnson MedTech

    Η Knowcrunch ανέλαβε την προσαρμοσμένη εκπαίδευση στελεχών της Johnson & Johnson MedTech. Στελέχη από διαφορετικά τμήματά της παρακολούθησαν ειδική ενδοεταιρική εκπαίδευση πάνω σε διαφορετικές τακτικές του Digital Marketing. Στελέχη από διαφορετικά τμήματα της Johnson & Johnson MedTech εκπαιδεύτηκαν πάνω στo LinkedIn και στην συγγραφή άρθρων.

    H συνεργασία αυτή περιελάμβανε μία σειρά εκπαιδεύσεων που πραγματοποιούνται σε virtual class (live webinar) από τη Knowcrunch. Oι instructors της Knowcrunch, Στέφανος Σκλαβενίτης, co-founder της Flipside, Σουζάνα Θεοδωρίδου, cο-founder της SEO-Copyrightingagency και Αποστόλης Αϊβαλής, CEO της AIVAL.COM που ανέλαβαν τις ειδικές αυτές εκπαιδεύσεις δήλωσαν ότι «είναι μεγάλη μας τιμή που κορυφαίες εταιρείες σαν την Johnson & Johnson MedTech εμπιστεύονται τη Knowcrunch για την ενδοεταιρική εκπαίδευσή τους και τη βραβευμένη στην Ελλάδα εκπαιδευτική μας ύλη»

    Η Knowcrunch είναι ένας διεθνής οργανισμός που παρέχει υψηλού επιπέδου in-class & e-learning training courses με έμφαση σε θέματα business, marketing & digital marketing.

    Διαβάστε επίσης:

    Οι Δωρεές προς βοήθεια στους Ουκρανούς “μεταφέρονται” στο Darknet, πολλαπλές οι απάτες!

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles