13.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Τι κοιτάς;

    Όταν βλέπουμε κάποιον, πού σταματάει το μάτι μας; Τι προσέχουμε; Πού εστιάζει το βλέμμα μας; Αυτά τα ερωτήματα επιχείρησε να απαντήσει έρευνα εταιρίας που ασχολείται με την καταγραφή του βλέμματος, και ονομάζεται Miratech.

    Έτσι, πήρε 200 ανθρώπους από όλο τον κόσμο και τους έδειξε τη φωτογραφία μίας γυναίκας για 20 δευτερόλεπτα. Οι ερευνητές της εταιρίας κατέγραψαν την πορεία του βλέμματος, ανδρών και γυναικών και κατέληξαν σε αρκετά ενδιαφέροντα συμπεράσματα. Τι;

    Όσο κι αν τα δύο φύλα εστιάζουν αρκετά στο στήθος μίας γυναίκας, αυτό που φαίνεται να τραβά την προσοχή τους για περισσότερο χρόνο συνολικά, είναι το πρόσωπο και τα μάτια και μάλιστα οι άντρες, σπαταλούν περισσότερο χρόνο εκεί απ’ ότι στο στήθος.

    Οι γυναίκες δε; Σπατάλησαν 27% του χρόνου “κοιτάγματος” στο δαχτυλίδι της κοπέλας. Ειδικά οι Αγγλίδες και οι Δανέζες. Τι να σημαίνει αυτό άραγε;

    Είναι ενδιαφέρον πάντως το γεγονός ότι μέλη της έρευνας από διαφορετικές χώρες, φαίνεται να έχουν διαφορετικές προτεραιότητες στο κοίταγμα μίας γυναίκας. Πρωταθλητές στο κοίταγμα στήθους, ήταν οι Γάλλοι και ακολούθησαν αμέσως μετά οι Βραζιλιάνοι, ξοδεύοντας περισσότερα από 5 δευτερόλεπτα κάνοντας οφθαλμόλουτρο.

    Εσείς τι πορεία έχετε στο βλέμμα σας όταν κοιτάτε μία γυναίκα; Πού σταματάνε τα μάτια σας περισσότερο;

    Πηγή: Digital Trends

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles