21 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Τι κρύβει η “μυστηριώδης” φορτηγίδα της Google κοντά στο Σαν Φρανσίσκο;

    Τις τελευταίες μέρες, η πληροφορία ότι η Google κάτι ετοιμάζει, έχοντας μία φορτηγίδα αγκυροβολημένη στο Treasure Island κοντά στο San Francisco, έχει “αναστατώσει” τα τεχνολογικά sites ανά τον κόσμο.

    barge

    Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που μίλησαν για το ενδεχόμενο ενός πλωτού data center (αναλογιζόμενοι και ότι η εταιρεία κατέχει μία σχετική πατέντα από το 2009), ωστόσο οι νεότερες πληροφορίες μιλούν για μία ενέργεια που αφορά περισσότερο θέματα… marketing.

    Ίσως, λοιπόν, το πλοίο να αποτελεί ένα είδος “καταστήματος” που θα προωθεί τα Google Glass ανά την Αμερική, κάνοντας τη δική του “περιοδεία”. ώστε να διαφημίσει το επερχόμενο -πιο lifestyle από ποτέ- gadget της αμερικανικής εταιρείας.

    Επίσημη απάντηση από τη Google στο “μυστήριο” που έχει δημιουργήσει η ύπαρξη της φορτηγίδας δεν υπάρχει, φαίνεται όμως πως έχει “κλειδώσει” το ότι η αμερικανική εταιρεία βρίσκεται πίσω από αυτήν. Ωστόσο, κάποια sites σημειώνουν ότι η εταιρεία έχει προβλήματα σχετικά με την κατασκευή, καθώς δεν έχει εξασφαλίσει ακόμη άδεια για τη λειτουργία της, γι’ αυτό οι εργασίες έχουν σταματήσει τις τελευταίες εβδομάδες.

    Όπως και να έχει, το “μυστήριο” παραμένει κι εμείς περιμένουμε να δούμε τι “δαιμόνιο” έχουν σκεφτεί από τη Google πάλι. Περισσότερο, ωστόσο, περιμένουμε να δούμε στην αγορά τα Google Glass, έστω κι αν προωθούνται από περισσότερο συμβατικά καταστήματα…

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles