21.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Τι λέει ο Bill Gates για τα Windows 8;

    Ο ιδρυτής της Microsoft, Bill Gates, μπορεί να μην ασχολείται πλέον με τα της εταιρείας, φαίνεται, όμως, ότι χρησιμοποιεί τα νέα της προϊόντα, πριν από όλους τους υπόλοιπους…


    “Οι παλιές αγάπες δεν ξεχνιούνται”, έτσι ο Gates μίλησε την Πέμπτη στο “The Associated Press”, μεταξύ άλλων, και για τη νέα έκδοση του λειτουργικού της Microsoft, η οποία δίνεται στην κυκλοφορία στις 26 Οκτωβρίου.

    Ο ίδιος παραδέχθηκε ότι, ήδη, χρησιμοποιεί τα Windows 8 και είναι πολύ ευχαριστημένος απ’ αυτά. Χαρακτήρισε τα Windows 8 “ένα συναρπαστικό νέο προϊόν” και μία “πολύ μεγάλη υπόθεση” και συνέχισε αναφέροντας: “Οι συνεργάτες μας στο hardware κάνουν σπουδαία πράγματα για να επωφεληθούν από τις δυνατότητες του λειτουργικού μας”. Και φυσικά δεν έχει άδικο σ’ αυτό, καθώς οι περισσότεροι μεγάλοι κατασκευαστές έχουν ήδη ανακοινώσει τις νέες πολλά υποσχόμενες προτάσεις τους που θα εκμεταλλεύονται τις δυνατότητες του λειτουργικού (στην IFA 2012 είδαμε αρκετές), ενώ φαίνεται ότι στο άμεσο μέλλον θα δούμε ακόμη πιο εντυπωσιακά πράγματα, με τη Microsoft να είναι έτοιμη για την πιο μεγάλη της “αντεπίθεση” εδώ και καιρό.

    Να σημειωθεί ότι η συνέντευξή του δόθηκε για τους σκοπούς του ιδρύματος Bill & Melinda Gates Foundation και της καμπάνιας που “τρέχει” για την εξάλειψη της πολιομυελίτιδας στον πλανήτη.

    Πηγή: Huffington Post

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles