21 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Τη λύση SAP Business One, version for SAP HANA επέλεξε η εταιρεία Dracoudis Aluminium Co Ltd

    SAP - Dracoudis Cooperation PR - 23-11-2018

    Το λογισμικό SAP Business One, version for SAP HANA, επέλεξε η εταιρία Dracoudis Aluminium Co Ltd – η οποία δραστηριοποιείται στην κυπριακή αγορά στον τομέα εμπορίου και βιομηχανίας – για την ενοποίηση των πληροφοριακών της συστημάτων και την αυτοματοποίηση των επιχειρησιακών της διαδικασιών. Η υλοποίηση του συγκεκριμένου έργου ολοκληρώθηκε σε περίοδο τριών μηνών και συμπεριλαμβάνει την κατάρτιση και υποστήριξη των στελεχών της εταιρίας.

    Αναλυτικότερα, η λύση SAP θα παρέχει στην εταιρεία Dracoudis Aluminium Co Ltd ένα ενιαίο σύστημα διεκπεραίωσης συναλλαγών και αναλύσεων, ένα γρήγορο και εύχρηστο τρόπο έρευνας δεδομένων (Google-like), έτοιμα πρότυπα εκθέσεων και αναφορών βελτιστοποιημένα μέσω της πλατφόρμας SAP HANA και νέες καινοτόμες εφαρμογές μέσω του SAP HANA studio. Επιπλέον η λύση υποστηρίζει τις καθημερινές επιχειρηματικές λειτουργίες της εταιρείας προσφέροντας προηγμένους ελέγχους και αναφορές για διαθεσιμότητά των προϊόντων (ATP- Available to Promise) και τον προγραμματισμό των απαιτούμενων υλικών (MRP- Material Requirement Planning).

    Το λογισμικό SAP Business One, version for SAP HANA, έχει αλλάξει τα δεδομένα στον τρόπο ετοιμασίας σημαντικών και κρίσιμων αναφορών μιας εταιρείας. Η ταχύτητα με την οποία το SAP Business One συγκεντρώνει και αναλύει τα εταιρικά δεδομένα βοηθούν στην σύνταξη άμεσων αναφορών για έγκυρη λήψη αποφάσεων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τον αποτελεσματικό στρατηγικό σχεδιασμό μιας εταιρείας. Επιχειρηματικές αναφορές που μέχρι τώρα χρειάζονταν ώρες ή ακόμη και μέρες για να ολοκληρωθούν, τώρα γίνονται θέμα λεπτών, αν όχι δευτερολέπτων. Ακόμα και αν μια μικρή εταιρεία χρειάζεται να επεξεργαστεί μεγάλο όγκο δεδομένων, η εφαρμογή μπορεί να παρέχει πληροφορίες άμεσα και αξιόπιστα σε αυτούς που τις χρειάζονται, όποτε τις χρειάζονται.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles