20.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Τη λυση Soft1 Series 5 επέλεξε η Armeftis Partners για τον ψηφιακό μετασχηματισμό της λειτουργίας της

    Η SoftOne Κύπρου, συνεχίζει να διευρύνει το πελατολογίο της, ενσωματώνοντας πρόσφατα το διεθνώς βραβευμένο αρχιτεκτονικό γραφείο Armeftis Partners & Associates Architects LLC που με έδρα τη Λεμεσό, επέλεξε τη λύση Cloud ERP/CRM της SoftOne Κύπρου, για τον ψηφιακό μετασχηματισμό της λειτουργίας της.

    Η επιλογή της εγκατάσταση του Soft1 Series 5 από την Armeftis Partners, απάλλαξε την εταιρεία από την πρώτη κιόλας ημέρα λειτουργίας του, από χρονοβόρες διαδικασίες, καθώς η λύση της SoftOne ενοποιεί την εμπορική και οικονομική διαχείριση σε ένα σύστημα, επιτρέποντας τη διεξοδική παρακολούθηση έργων (συμπεριλαμβανομένων των ωρών εργασίας και των εσόδων-εξόδων που αντιστοιχούν σε κάθε έργο), καθώς και τη διαχείριση επαφών με εξωτερικούς συνεργάτες και δημόσιες υπηρεσίες. Παράλληλα, επιτρέπει τη real-time πρόσβαση σε μια ενιαία βάση δεδομένων (τεμαχίων, αδειών οικοδομής, επαφών κα.), διευκολύνοντας τον προγραμματισμό καθώς και την ακριβή παρακολούθηση της πορείας κάθε έργου.

    Σημειώνεται ότι η λύση Soft1 Series 5 της SoftOne Κύπρου, αξιοποιώντας τις πλέον σύγχρονες και αξιόπιστες cloud τεχνολογίες, διασφαλίζει τον απομακρυσμένο έλεγχο και συντονισμό έργων, βοηθώντας έτσι τα στελέχη κάθε εταιρείας να παρέχουν αναβαθμισμένη εμπειρία εξυπηρέτησης στους πελάτες από οπουδήποτε και υπό οποιεσδήποτε συνθήκες.

    Αναφερόμενος στη λειτουργία του Soft1 Series 5, ο Partner Architect της Armeftis Partners, κ. Γιώργος Καλλής σημείωσε: «Το Soft1 Series 5 απλοποιεί την εκτέλεση όλων των διαδικασιών της επιχείρησής μας, βελτιώνοντας ταυτόχρονα την αποδοτικότητά τους. Η δυνατότητα άμεσης πρόσβασης σε δεδομένα από οπουδήποτε, βελτιώνει αισθητά την καθημερινή λειτουργία των ανθρώπων αλλά και των συνεργατών μας, συμβάλλοντας δραστικά στην αποτελεσματικότερη διαχείριση των έργων και κατ’ επέκταση, τη βελτίωση του επιπέδου ικανοποίησης των πελατών μας».

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles