23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Τι μπορείς να πάθεις αν αγοράσεις ένα “φτηνό iPad” στο δρόμο χωρίς να ελέγξεις τι έχει μέσα το κουτί;

    Αγοράζεις ένα iPad και νομίζεις ότι έχεις κάνει το deal του αιώνα, καθώς σου κόστισε μόλις 200 δολάρια. Τελικά, όμως, μάλλον είσαι το κορόιδο του αιώνα


    Μία γυναίκα από το Texas βρισκόταν σ’ ένα πρατήριο της περιοχής, όταν, ξαφνικά, ένας άνδρας εμφανίστηκε μπροστά της και της πρότεινε να της δώσει ένα iPad αξίας 800 δολαρίων έναντι μόλις 200.

    Καλό το deal δε λέμε, αλλά η Jalonta Freeman έκανε το λάθος να ενθουσιαστεί, χωρίς καν να ανοίξει το κουτί για να δει τι είναι αυτό το iPad που αγοράζει. Μήπως είναι σπασμένο; Μήπως δεν υπάρχει καν; Μήπως; Όχι, πείτε μου, θα το κάνατε ποτέ μία τέτοια αγοραπωλησία χωρίς να ελέγξετε τι αγοράζετε; Κι όμως εκείνη το έκανε, έδωσε τα λεφτά και έφυγε… έτσι απλά.

    Όταν, λίγο αργότερα, άνοιξε το κουτί διαπίστωσε, φυσικά, ότι το deal ήταν “πολύ καλό για να είναι αληθινό”. Μπορεί η πίσω πλευρά αυτού που είχε αγοράσει να έμοιαζε, όντως, με ένα iPad, στην μπροστινή πλευρά του, όμως, υπήρχε ένα κομμάτι χαρτί, που, όταν το αφαίρεσε, αποκαλύφθηκε ένας… καθρέφτης.

    Και κάπως έτσι, αγόρασε τον πιο ακριβό καθρέφτη της ζωής της, οφείλουμε πάντως να σημειώσουμε ότι, αν ήταν λιγάκι πιο προσεκτική, τα 200 δολάριά της δε θα είχαν κάνει “φτερά” με αυτόν τον τρόπο.

    Πηγή: CNET

    Related Articles

    9 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles