18.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Τι παίρνεις αν συνδυάσεις το επόμενο iPhone με το Samsung Galaxy S III;

    Φανταστείτε την ακόλουθη σκηνή… Την Apple και τη Samsung να τα έχουν “βρει”, να έχουν σταματήσει τον πόλεμο της “πατέντας” και των μηνύσεων και να έχουν αποφασίσει ότι θέλουν να βγάλουν ένα κοινό προϊόν. Ένα προϊόν που να συνδυάζει τα πλεονεκτήματα των δύο “ναυαρχίδων” τους, του νέου iPhone και του Samsung Galaxy S III

    Και τώρα, πριν ζητήσετε να σας “τσιμπήσουμε” για να ξυπνήσετε, δείτε πώς θα είναι το προϊόν αυτό. Το φαντάστηκαν τα παιδιά από το Techradar και, μάλιστα, του έδωσαν και όνομα. Είναι το iSung Galaxy V, μία συσκευή που, τόσο στην ονομασία όσο και στα χαρακτηριστικά της, συνδυάζει το επόμενο iPhone με το Samsung Galaxy S III.

    Με χαρακτηριστικά όπως NFC, ultra-shutter, memory card slot, καθώς και το μοναδικό πλήκτρο του iPhone σε συνδυασμό με τα back & menu πλήκτρα του Android, το νέο κινητό είναι μία περίεργη μείξη των δύο μοντέλων που άλλοι αγαπούν κι άλλοι μισούν θανάσιμα.

    Και κάπως έτσι, όταν τα δύο πιο πολυσυζητημένα κινητά της αγοράς “έσονται εις σάρκαν μία”, μπορείτε να δείτε τι προκύπτει αναλυτικά στο video που ακολουθεί. Απολαύστε το.

    Πηγή: Mashable

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles