15.1 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Τι σχέση έχει ο δημιουργός του «Greece by Drone» @spathumpa με τη …βότκα Belvedere

    Ένας από τους πιο πολυσυζητημένους Έλληνες φωτογράφους και influencers, ο δημιουργός του λευκώματος «Greece by Drone», Κώστας Σπάθης (@spathumpa) συνεργάζεται με την Belvedere, την ξεχωριστή βότκα πολωνικής καταγωγής που φημίζεται για το φυσικό της χαρακτήρα. Μαζί δημιουργούν μια σειρά iconic βιντεοσκοπήσεων και φωτογραφίσεων, με πρωταγωνιστές μερικές από τις πιο αυθεντικές προσωπικότητες της εγχώριας καλλιτεχνικής και lifestyle σκηνής, παρουσιάζοντας την απροσδόκητη ομορφιά που κρύβεται γύρω μας, αρκεί να θέλουμε να την ανακαλύψουμε και να την απολαύσουμε!

    Ο @spathumpa διαθέτει λογαριασμό στο Instagram με 211 χιλιάδες followers παρουσιάζοντας έναν υπέροχο συνδυασμό αισθητικής, αρχιτεκτονικής και διαλόγου με το χρήστη. Οι φωτογραφίες του θεωρούνται πίνακες ζωγραφικής και η δική του τεχνική με drones καλύπτει την επιθυμία του για συμμετρία και διαφορετικές προοπτικές που δείχνουν την ομορφιά πιο απροσδόκητα, από ψηλά! Όπως ο ίδιος λέει «η ομορφιά είναι ενέργεια και μπορεί να βρίσκεται οπουδήποτε. Αρκεί να την ανακαλύψεις». Αγαπημένο του θέμα η φύση, και μοιράζεται μαζί μας «ότι αποτελεί βασική θεματολογία στις φωτογραφίες του γιατί αγαπά τις αποχρώσεις της ελληνικής γης και το μπλε αυτού του τόπου».

    Belvedere

    Σε συνεργασία με τη βότκα Belvedere, γυρίστηκε ένα Drone video στην Πάρνηθα, τον παράδεισο της Αττικής. Στη φύση, που ξεδιπλώνει απροσδόκητα μπροστά σου την παλέτα της, όπως αριστοτεχνικά συνδυάζει  το νερό με μοναδικές εσοδείες σίκαλης για να δώσουν ένα μοναδικό απόσταγμα, τη Belvedere βότκα. Στο ίδιο video, η bartender Γεωργία Γεωργακοπούλου από το The Clumsies που εντάσσεται στο Belvedere Collective, μια ομάδα κορυφαίων bartender στο είδος τους, που προτιμούν τη Belvedere, ετοιμάζει «μέσα στη φύση» Belvedere Cocktails που αναδεικνύουν την τέλεια ισορροπία ανάμεσα στην προσωπικότητά τους, τον αυθεντικό φυσικό χαρακτήρα και την απαλότητα της Belvedere βότκα.

    Η βελούδινη γεύση και τα κομψά χαρακτηριστικά του εκλεκτού αποστάγματος συνδυάστηκαν ιδανικά με τα πιο εκλεκτά υλικά της φύσης, επιβεβαιώνοντας ότι η αυθεντικότητα και η φυσικότητα των απλών γεύσεων είναι τελικά αυτές που απολαμβάνουμε περισσότερο.

    Δείτε το video σε αυτό εδώ το link

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles