18.2 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Τι συμβαίνει με το iPhone 5; Γιατί η Apple μειώνει τις παραγγελίες εξαρτημάτων;

    Το report προέρχεται από τη Wall Street Journal και έχει προκαλέσει συζητήσεις…


    Η Apple φαίνεται ότι έχει μειώσει στο μισό τις παραγγελίες οθονών για το iPhone 5, όσον αφορά το τρίμηνο Ιανουαρίου-Μαρτίου του έτους που διανύουμε κι αυτό, σύμφωνα με τον κορυφαίο ειδησεογραφικό πάροχο, επιβεβαιώνουν δύο στελέχη της εταιρείας. Το ίδιο, πιθανότατα, συμβαίνει, όμως, και με άλλα εξαρτήματα της συσκευής, κάτι που φαίνεται ότι επιβεβαιώνει τα σενάρια μειωμένης ζήτησης που υπάρχουν για το νεότερο smartphone της εταιρείας του Cupertino.

    Η είδηση έρχεται να υποστηρίξει τις προβλέψεις ενός τουλάχιστον αναλυτή, σύμφωνα με τις οποίες η Apple θα αντιμετωπίσει τους επόμενους μήνες μειωμένες πωλήσεις τόσο για το iPhone όσο και για το iPad.

    Η εταιρεία έχει αντιμετωπίσει, έτσι κι αλλιώς, σημαντικές προκλήσεις όσον αφορά τον ανταγωνισμό της αυτό το διάστημα, με τη Samsung, τη Google, αλλά και άλλες εταιρείες να “ρίχνουν” στην αγορά ισχυρά μοντέλα τόσο στην κατηγορία των smartphones όσο και των tablets.

    Κάποιοι, βέβαια, ισχυρίζονται ότι ένας από τους λόγους της μειωμένης ζήτησης για το iPhone 5 ίσως είναι και το γεγονός (ή απλά οι φήμες) ότι η αμερικανική εταιρεία ετοιμάζει την επόμενη έκδοση του δημοφιλούς smartphone της σε σύντομο χρονικό διάστημα, ίσως και μέσα στην άνοιξη.

    Η Apple δεν έχει σχολιάσει ακόμη το γεγονός, είναι πάντως βέβαιο ότι ένα τέτοιο δημοσίευμα, ειδικά όταν προέρχεται από μία τέτοια πηγή, δύσκολα να περάσει απαρατήρητο.

    Πηγές: CNETTechcrunch

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles