24.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Τι θα αγοράσεις τα επόμενα Χριστούγεννα; Ένα ζευγάρι γυαλιά Google!

    Πληροφορίες του 9to5Google θέλουν το επόμενο hot gadget που αναπτύσσεται εδώ και καιρό να είναι τα Android γυαλιά Google ή αλλιώς, τα Google Goggles, δημιούργημα του εργαστηρίου GoogleX και θα βγουν στην αγορά έως τα επόμενα Χριστούγεννα σε τιμή που θα είναι ανάμεσα στα 250 και τα 600 δολάρια.

    Πριν καιρό σας είχαμε αναφέρει πως η τάση στις mobile συσκευές είναι πια, να τις φοράμε και όχι να τις κρατάμε και φαίνεται πως η τάση αυτή θα έρθει πολύ σύντομα στην πραγματικότητά μας.

    Σύμφωνα με το 9to5Google, τα γυαλιά αυτά δεν πρόκειται να είναι (ακόμα τουλάχιστον) σαν αυτά της φωτογραφίας, αλλά θα μοιάζουν αρκετά με τα Oakley Thumps, πράγμα που εμάς τουλάχιστον δεν μας κάνει πολύ ευτυχισμένες γιατί καμία γυναίκα δεν θα ήθελε να κυκλοφορεί στο δρόμο και να μοιάζει με τον Εξολοθρευτή.

    Αυτό όμως που μας κάνει να τα περιμένουμε σαν τρελοί είναι το γεγονός πως θα πρόκειται για μία ολοκληρωμένη mobile συσκευή, με ενσωματωμένη κάμερα, ενώ στους φακούς θα μπορεί κανείς να βλέπει πληροφορίες για την γύρω περιοχή στην οποία περπατάει με την χρήση Google Maps, ενώ θα διαθέτουν μία πλειάδα από Google services όπως το cloud, latitude και άλλα.

    Η περιήγηση στις λειτουργίες και το μενού, λέγεται πως θα γίνεται με μία κίνηση του κεφαλιού, τόσο για το “scrolling” όσο και για το “clicking”.

    Παράξενο; Ναι. Χαζό; Όχι τόσο. Φανταστείτε ότι αντί να κρατάτε το Android smartphone σας μπροστά σας όσο περπατάτε στον δρόμο για να απολαύσετε τις augmented reality εφαρμογές που διατίθενται με τις τόσο χρήσιμες πληροφορίες, με κίνδυνο… να πέσετε, αυτές τις πληροφορίες θα μπορείτε να τις βλέπετε στους φακούς των γυαλιών σας.

    Φυσικά, όπως και στην περίπτωση των 3D συσκευών, δεν ξέρουμε πόσο εύκολο θα είναι να εξοικειωθούν τα μάτια μας σε κάτι τέτοιο. Μόνο ένας τρόπος υπάρχει να το μάθουμε και θα σας πούμε σε… περίπου 9 μήνες. ;)

    Πηγή Gizmodo

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles