21.5 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Τί θα δούμε μέχρι το 2045; Το μέλλον της τεχνολογίας και το πώς θα μοιάζει ο κόσμος μας σε 30 χρόνια: Στο νέο τεύχος του περιοδικού «Κινητή Τηλεφωνία & Τηλεπικοινωνίες CY» που κυκλοφόρησε σήμερα!

    kiniti jan 2016

    Τί θα δούμε μέχρι το 2045; Εκτιμήσεις για το μέλλον της τεχνολογίας και το πως θα μοιάζει ο κόσμος μας σε 30 χρόνια από τώρα… φιλοξενούνται στο το νέο τεύχος του μηνιαίου περιοδικού «Κινητή Τηλεφωνία & Τηλεπικοινωνίες CY» που κυκλοφόρησε σήμερα Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016. Εκείνο που προκύπτει είναι ότι… πρέπει να ξεκινήσουμε να βελτιώνουμε την άνεση, την ασφάλεια και την ευημερία μας από τώρα. Η τεχνολογία είναι απλώς ένα εργαλείο και είναι εξολοκλήρου στο χέρι μας αν θα τη χρησιμοποιήσουμε για καλό ή κακό σκοπό. Τα ρομπότ θα είναι παντού. Είναι πιθανό ο παγκόσμιος πληθυσμός να περιλαμβάνει δισεκατομμύρια ανθρώπων και δισεκατομμύρια ρομπότ, με τα τελευταία να κάνουν σχεδόν όλη τις δουλειές ρουτίνας ή τις βαριές εργασίες. Οι άνθρωποι θα εργάζονται για τη βελτίωση του λογισμικού των ρομπότ και η βιομηχανία της Πληροφορικής. 

    Στο νέο τεύχος μπορείτε επίσης να διαβάσετε: 

    LET΄S GO BUSINESSΤο 51% των μετοχών της Cablenet στην GO Μάλτας – Μόνο τυχαίο δεν μπορεί να χαρακτηρισθεί το γεγονός ότι ο κορυφαίος τηλεπικοινωνιακός πάροχος της Μάλτας, η εταιρεία GO, δίνοντας «ψήφο εμπιστοσύνης» τόσο στην Cablenet, όσο και στην κυπριακή οικονομία, επέλεξε να προχωρήσει στην απόκτηση πλειοψηφικού πακέτου μετοχών στην Cablenet, κατέχοντας σήμερα το 51% των μετοχών της. 

    Ισχυρή η ζήτηση για λύσεις «smart home» στην Ευρώπη: «Οι περισσότεροι καταναλωτές προτιμούν ολοκληρωμένες λύσεις και συστήματα, παρά μεμονωμένες συσκευές οικιακής διασύνδεσης» 

    Τα 470 εκ. θα φτάσουν το 2020 τα έσοδα από τις υπηρεσίες εντοπισμού θέσης: «Η παγκόσμια αγορά για τις πλατφόρμες και υπηρεσίες εντοπισμού θέσης θα παρουσιάσει σταθερή αύξηση κατά τα προσεχή έτη» 

    Μπαταρίες: πόσο θα περιμένουμε για νέες προτάσεις; Η εξέλιξη έχει αργήσει… «Αν σήμερα ρίξετε μία ματιά λίγο πριν πέσετε για ύπνο, θα δείτε σε τι κατάσταση βρίσκονται… οι πρίζες του σπιτιού σας» 

    Τα νέα Nexus phones έφτασαν και στην χώρα μας: «Παρουσιάζουμε τις συσκευές που θα λατρέψουν οι φίλοι των high-end smartphones»

    Δείτε επίσης τα νέα:

    Vodafone Smart Tab Prime 6: «Μία ελκυστική και τίμια all-around πρόταση από την Cytamobile Vodafone »

    Samsung Galaxy J3: «Οι εκπλήξεις δεν σταματούν.. από τη Samsung»  

    Lenovo Vibe X3: «Σαν… κινέζικος βαλλιστικός πύραυλος από την εποχή του Mao..» 

    Meizu Metal: «Ο ανταγωνισμός μπορεί να ονειρεύεται μόνο τις επιδόσεις του!» 

    Περισσότερα στην έντυπη έκδοση της «Κινητής» που κυκλοφόρησε σήμερα Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016 στα περίπτερα σε όλη την Κύπρο.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles