22.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Τι βλέπουν οι Αυστραλοί στις κομμένες σκηνές του South Park;

    Το South Park: The Stick of Truthόπως σου είπαμε τις προάλλες, κυκλοφόρησε στην Ευρώπη λογοκριμένο, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά τις εκδόσεις PS3 και Xbox 360. Ε, δεν θα μπορούσε να μη συμβεί το ίδιο και στην πατρίδα της λογοκρισίας και του πουριτανισμού, στη συντηρητική (περισσότερα συντηρητικά παίζει να ‘χει μόνο κονσέρβα βοδινού) Αυστραλία.

    south-park-censored-screen-australia

    Επειδή στην Obsidian πάντως το χιούμορ τους δεν το χάνουν, ακόμα και σε τέτοιες λυπηρές (indeed) περιπτώσεις, ετοίμασαν μια «ειδική» οθόνη που βλέπουν οι Αυστραλοί στις σκηνές που έχουν πέσει θύματα λογοκρισίας. Αν έκανες «κλικ» στο link πιο πάνω, τότε θα είδες και την αντίστοιχη σκηνή που βλέπουν οι Ευρωπαίοι στις επίσης λογοκριμένες σκηνές της ευρωπαϊκής έκδοσης του South Park: The Stick of Truth.

    Η περίφημη σκηνή που θα βλέπουν τα… «καγκουρό»!
    Η περίφημη σκηνή που θα βλέπουν τα… «καγκουρό»!

    Σημείωσε ότι στην Ευρώπη, η λογοκρισία έγινε από την ίδια τη Ubisoft (Ubisoft EMEA συγκεκριμένα), την ώρα που στην Αυστραλία επιλήφθηκε του θέματος η Επιτροπή Αξιολόγησης Περιεχομένου της χώρας η οποία αρνήθηκε να δώσει το πράσινο φως για την κυκλοφορία του παιχνιδιού αν δεν έπεφτε πρώτα το απαραίτητο… μαχαίρωμα.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles