19 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Να γιατί οι stars κάνουν την profile picture τους μπλε: Ο Jay Z λανσάρει το Tidal και θέλει να τα βάλει με το Spotify (update)

    Δεκάδες γνωστά ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής, όπως η Madonna, η Rihanna, η Beyonce, ο Kanye West, οι Arcade Fire, οι Coldplay, οι Daft Punk, η Nicki Minaj και άλλοι “έβαψαν”τιρκουάζ τις φωτογραφίες προφίλ τους στα social media και το hashtag #TIDALforALL φανέρωνε το λόγο…

    Screen Shot 2015-03-30 at 18.33.27

    Δεν είναι άλλος από το επίσημο επαναλανσάρισμα σε όλο τον κόσμο της υπηρεσίας music streaming Tidal, που ο διάσημος rapper και παραγωγός Jay Z εξαγόρασε πριν λίγο καιρό από τη σουηδική εταιρεία Aspiro έναντι 54 εκατ. δολαρίων.

    Η νέα ιστοσελίδα www.tidal.com μετράει αντίστροφα το χρόνο έως τις 12 το βράδυ (ώρα Ελλάδος), οπότε και θα πραγματοποιηθεί το επίσημο re-launch της υπηρεσίας σε event στη Νέα Υόρκη από τον ίδιο τον Jay Z. Η συνέντευξη τύπου θα μεταδοθεί μάλιστα ζωντανά από το site, στο οποίο, προς το παρόν, διαβάζουμε ότι το Tindal είναι “η πρώτη μουσική υπηρεσία streaming που συνδυάζει την καλύτερη υψηλής πιστότητας ποιότητα ήχου με υψηλής πιστότητας videos”.

    tidal laptop

    Ο Jay Z θέλει να τα βάλει προφανώς με το… Spotify, όσον αφορά τώρα την τιμολόγηση του Tidal, το οποίο θα είναι διαθέσιμο και στην Ελλάδα, η υπηρεσία έρχεται σε δύο πακέτα: το TIDAL Premium στα 6,99 ευρώ ή το TIDAL Hi-Fi στα 13,99 ευρώ το μήνα, ανάλογα με την… ποιότητα που θα επιλέξετε (standard ή high quality), ενώ υπάρχει και η δυνατότητα για 30 μέρες δωρεάν δοκιμής από τους νέους χρήστες.

    Update: Aνακοινώθηκε το re-launch του Tidal, με τον Jay Z να σημειώνει πως πρόκειται για μία υπηρεσία που θα ανήκει στους ίδιους τους καλλιτέχνες, καθώς φίλοι και συνεργάτες του δημοφιλή rapper εντάσσονται στην ομάδα των ιδιοκτητών της (Coldplay, Rihanna, Daft Punk, Alicia Keys, Calvin Harris, Jack White, Madonna, Usher, Arcade Fire, Deadmau5, Beyoncé).

    Δείτε το video

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles