17.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Tiem 4 fun! Το Twitter χρησιμοποιεί τη γλώσσα LOLcat σε beta

    Είναι Σάββατο και δεν χρειάζεται να κάνουμε τίποτα σοβαρό το Σάββατο. Ούτε χρήσιμο. Με αυτό το σκεπτικό ανακοινώνουμε με χαρά το γεγονός ότι το Twitter, αποφάσισε να χρησιμοποιήσει τη γλώσσα LOLcat ως μία από τις επίσημες γλώσσες του.

    Για να χρησιμοποιήσετε τη LOLcat ως γλώσσα στον λογαριασμό σας, πηγαίνετε στις Ρυθμίσεις, Γλώσσα και ενεργοποιήστε τη LOLCATZ (BETA). Έτσι, θα δείτε το λογαριασμό σας να «μεταμορφώνεται» στη γλώσσα που χρησιμοποιείται στα Internet Memes. Θα δείτε πως όλες οι λέξεις είναι στα κεφαλαία, αλλά και πως το Twitter έχει δρόμο ακόμα μέχρι να την ενσωματώσει πλήρως και «σωστά» σε όλες του τις λειτουργίες, αλλά και πάλι, έχει απίθανη πλάκα.

    Για όσους δεν ξέρετε τι είναι η γλώσσα LOLcat σας ενημερώνουμε πως είναι μία γλώσσα μυστική. Είναι τα αγγλικά που χρησιμοποιούν γάτες και άλλα ζώα που εμφανίζονται ως Internet Memes στο διαδίκτυο και δεν την έχετε ακούσει ποτέ γιατί ως γνωστόν, τα κατοικίδιά μας δεν μιλάνε. Αν μιλούσαν όμως…

    Η LOLcat είναι μία γλώσσα που «βασίζεται στο λάθος»: στη σύνταξη, στη γραμματική, στον τρόπο που γίνεται σύντμηση στις λέξεις, αλλά που παραδόξως, είναι απολύτως κατανοητή, όχι μόνο στα κατοικίδιά μας που κυκλοφορούν σε φωτογραφίες στο Internet, αλλά και σε μας τους ίδιους (με λίγη προσπάθεια). Αν θέλετε βοήθεια για το πώς να εκφράζεστε σε αυτή τη γλώσσα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το απλό εργαλείο μετάφρασης.

    ΚΤΗΧΒΥΕ!

     

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles