13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Τηλεοπτική πρεμιέρα για τα «Uncharted» και «Belfast»

    Ο Οκτώβριος έρχεται με λάμψη αστέρων, δυναμικά στον απόλυτο κινηματογραφικό προορισμό, τα κανάλια Novacinema και αναμένεται να καθηλώσει τους σινεφίλ και συνδρομητές της Nova! Πρεμιέρες από blockbusters, νέες σειρές, σπέσιαλ αφιερώματα και πολλές πρεμιέρες συνθέτουν ένα άκρως μαγευτικό κινηματογραφικό χαρμάνι.

    Όλες οι Κυριακές του Οκτωβρίου στο Novacinema1 φιλοξενούν μεγάλες πρεμιέρες που θα καθηλώσουν!

    Την Κυριακή 2/10 (22:00) θα προβληθεί η ρομαντική κομεντί «A Rainy Day in New York» με τους Timothee Chalamet, Elle Fanning, Jude Law, Liev Schreiber σε σκηνοθεσία Woody Allen. Ένα νεαρό ζευγάρι ταξιδεύει μέχρι το Μανχάταν για ένα, υποτίθεται, χαλαρό Σαββατοκύριακο, αλλά ανάμεσά τους μπαίνουν μεγάλοι σκηνοθέτες, λαμπεροί ηθοποιοί, γοητευτικές υπάρξεις και… πολλή βροχή!

    Συνέχεια την Κυριακή 9/10 (22:00) με την ρομαντική κωμωδία «Wild Mountain Thyme» και τους Emily Blunt, Jon Hamm, Jamie Dornan, Christopher Walken σε σκηνοθεσία John Patrick Shanley. Μια πεισματάρα αγρότισσα είναι ερωτευμένη με τον γείτονα της, ο οποίος, όμως, αγνοεί τα συναισθήματα της, ενώ προσπαθεί να πείσει τον πατέρα του να μην πουλήσει την οικογενειακή φάρμα.

    Την Κυριακή 16/10 (22:00) είναι η σειρά του αστυνομικού θρίλερ «The Card Counter» να καθηλώσει με τους Oscar Isaac, Tye Sheridan, Willem Dafoe, Tiffany Haddish υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Paul Schrader. Στοιχειωμένος από φαντάσματα του παρελθόντος, ένας πρώην στρατιωτικός ανακριτής έχει αφιερωθεί στον τζόγο, μέχρι τη στιγμή που τον πλησιάζει ένας νεαρός και του δίνει την ευκαιρία να λυτρωθεί.

    Και η συνέχεια είναι την Κυριακή 23/10 (22:00) με την περιπέτεια «Uncharted», την πολυαναμενόμενη διασκευή της Sony σε ταινία του δημοφιλούς ομότιτλου Video Game και τους Tom Holland, Mark Wahlberg, Antonio Banderas, Sophia Ali στους πρωταγωνιστικούς ρόλους σε σκηνοθεσία του Ruben Fleischer. Ο κυνηγός θησαυρών Νέιτ Ντρέικ, απόγονος του εξερευνητή Σερ Φράνσις Ντρέικ, μαθαίνει πού βρίσκεται το Ελ Ντοράντο, η θρυλική πόλη της Νότιας Αμερικής, και ξεκινά ένα ταξίδι γεμάτο περιπέτεια.

    Η τελευταία Κυριακή του Οκτωβρίου (30/10) φέρνει στις οθόνες των συνδρομητών, το Οσκαρικό «Belfast» με Judi Dench, Jamie Dornan, Jude Hill, Ciaran Hinds, Caitríona Balfe σε σκηνοθεσία του Kenneth Branagh. Στα τέλη της δεκαετίας του ’60, τις ημέρες που ξεκίνησαν οι Ταραχές στην Ιρλανδία, ένα 9χρονο αγόρι και η οικογένειά του αντιμετωπίζουν ένα μεγάλο δίλημμα, σε μία ταινία βραβευμένη με Όσκαρ που βασίζεται στην πραγματική παιδική ηλικία του σκηνοθέτη Kenneth Branagh που μεγάλωνε στη Βόρεια Ιρλανδία στο ξεκίνημα των Ταραχών.

    Διαβάστε επίσης:

    Guillermo del Toro: Αποκαλύπτει τη “μαγική” διαδικασία που έδωσε ζωή στον Pinocchio (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles