18.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Τηλεοπτική σειρά από το Spider-Man universe ανακοίνωσε η Sony

    Το Marvel Universe της Sony Pictures αναμένεται να επεκταθεί προσεχώς, καθώς η εταιρεία ετοιμάζει μια νέα τηλεοπτική σειρά με χαρακτήρες από το Spider-Man, όπως είναι για παράδειγμα η Silk. Η εταιρεία διατηρούσε τους “πολύτιμους” χαρακτήρες της Marvel αυστηρά στο σινεμά για χρόνια, συστήνοντας στο κοινό ταινίες γύρω από τον Άνθρωπο Αράχνη, όπως ήταν τα Venom και Morbius. Παρά το γεγονός ότι ταινίες όπως το Morbius δεν έλαβαν θετικές κριτικές, το animated Spider-Man: Into the SpiderVerse αποτέλεσε μια μεγάλη επιτυχία για το studio. Τώρα, έγινε γνωστό ότι η μικρή οθόνη θα γίνει το “σπίτι” για κάποιους από τους χαρακτήρες του Spider-Man universe.

    Την παραγωγή της επερχόμενης σειράς θα αναλάβουν οι σκηνοθέτες του Spider-Man: Into the Spider-Verse, Phil Lord και Chris Miller. Σύμφωνα με σχετικά δημοσιεύματα, η δράση θα τοποθετεί στο επίκεντρο την Cindy Moon, μια Αμερικανο-Κορεάτισσα που δαγκώνεται από την ίδια αράχνη που έδωσε υπερδυνάμεις στον Peter Parker. Το show θα εξερευνήσει τη ζωή της Cindy, η οποία αναζητά τη χαμένη της οικογένεια και στην πορεία θα γίνει η superhero που είναι γνωστή ως Silk.

    Η σειρά θα προβληθεί από τη συνδρομητική πλατφόρμα της Amazon.

    Διαβάστε επίσης:

    Doug Cockle: Ο voice actor των παιχνιδιών “The Witcher” σχολιάζει την αποχώρηση Cavill

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles