21.6 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Το χρυσό iPhone 5S που έδωσε δώρο ο Tim Cook στον πρόεδρο της China Mobile

    H Apple πολλά χρόνια τώρα προσπαθούσε να κλείσει συμφωνία με την China Mobile, τον μεγαλύτερο πάροχο κινητής τηλεφωνίας στον κόσμο. Οι συνομιλίες, ήταν προσωπική προσπάθεια του Tim Cook, προσπάθεια που είχε ξεκινήσει πολύ πριν τον θάνατο του Steve Jobs. Η συνεργασία ξεκινά τις επόμενες μέρες και για να την «γιορτάσει», ο Tim Cook έκανε δώρο ένα iPhone 5S στον πρόεδρο της China Mobile, Xi Guohua. Έχετε ακούσει ξανά η Apple να κάνει δώρο σε κάποιον;

    Apple_china_mobile

    Ποιος ο λόγος που η συμφωνία δεν είχε ευοδωθεί τόσο καιρό; Το δίκτυο της China Mobile το οποίο ανάγκαζε όλους τους κατασκευαστές που συνεργάζονταν μαζί της να φτιάξουν «ειδικές» εκδόσεις των συσκευών τους. Μέχρι τώρα, η Apple αρνούνταν να κάνει κάτι τέτοιο. Άλλαξε γνώμη όταν η China Mobile ξεκίνησε την ανάπτυξη του LTE δικτύου της και να που η Apple έφτιαξε μερικά εκατομμύρια συσκευές γι αυτή, με το λανσάρισμα να γίνεται την ερχόμενη Παρασκευή.

    Από αυτή την συνεργασία, η Apple αναμένεται να πουλήσει από 10 έως 30 εκατομμύρια συσκευές μέσα στο 2014, μόνο στους πελάτες της China Mobile. Αν θέλετε να αντιληφθείτε την τάξη μεγέθους αυτής της συμφωνίας, υπολογίστε πως όλο το 2013, η Apple πούλησε παγκοσμίως, περίπου 150 εκατομμύρια iPhones. Και με αυτή τη συμφωνία, θα πουλήσει σε μία μόνο χώρα, περίπου το 10% της παγκόσμιας διάθεσής της. Καταλαβαίνετε λοιπόν τον Tim Cook όταν  λέει πως η συνεργασία της Apple με την China Mobile είναι ένα σημείο καμπής για την εταιρεία… Δείτε τη συνέντευξη των δύο CEOs στο CNBC:

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles