19.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Tim Cook: Η πρώτη συνέντευξη στη WSJ ως CEO της Apple

    Για πρώτη φορά από τότε που ανέλαβε CEO της Apple, ο Tim Cook δίνει συνέντευξη στη Wall Street Journal, με αφορμή το θέμα που έχει προκύψει με τις συνθήκες εργασίας στα εργοστάσια των προμηθευτών της αμερικανικής εταιρείας, αλλά και τα πρόσφατα επεισόδια στην Κίνα την πρώτη μέρα διάθεσης του iPhone 4S στη χώρα.

    Ο Cook δήλωσε έκπληκτος από το αυξημένο ενδιαφέρον στην Κίνα για τη συσκευή της Apple, αναφέροντας ότι όλοι στην εταιρεία ξαφνιάστηκαν από την υπερβολική ζήτηση και ότι αυτό που έγινε τους δίνει κάποια μαθήματα για το μέλλον, ώστε να αλλάξουν κάποια πράγματα. Πρόσθεσε, επίσης, ότι το θέμα της ασφάλειας είναι υψίστης σημασίας για την εταιρεία.

    Ο CEO της Apple αναφέρθηκε ακόμη και στο θέμα των συνθηκών στα εργοστάσια των προμηθευτών τους, αναφέροντας ότι η Apple έχει ως εταιρική προτεραιότητα τη βελτίωση των συνθηκών στις ασιατικές εταιρείες που συνεργάζονται μαζί της. Ανέφερε, μάλιστα, ότι πιστεύει πως η Apple “ανεβάζει τον πήχη” σε αυτή τη βιομηχανία.

    “Έχω περάσει πολύ χρόνο σε εργοστάσια σε όλη μου τη ζωή” αναφέρει χαρακτηριστικά ο Cook “και πιστεύω ξεκάθαρα ότι είμαστε ηγέτες στο συγκεκριμένο τομέα”. Ο ίδιος είχε παλαιότερα επιβλέψει προσωπικά το κομμάτι της αλυσίδας εφοδιασμού της εταιρείας από τη θέση του COO που κατείχε…

    Πηγή: WSJ

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles