15.9 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Tim Cook, Larry Page, Elon Musk και κορυφαία στελέχη των Ρεπουμπλικάνων σε μυστική συνάντηση σε ιδιωτικό νησί!

    Κάποιοι από τους πιο ισχυρούς ηγέτες στη βιομηχανία της τεχνολογίας φαίνεται ότι συναντήθηκαν με ρεπουμπλικάνους γερουσιαστές, μέλη του κόμματος αλλά και δισεκατομμυριούχους επιχειρηματίες, σε μυστικό event που πραγματοποίηθηκε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο σε ιδιωτικό νησί. Κυρίαρχο θέμα της συζήτησης η άνοδος του Donald Trump και πώς θα τον σταματήσουν, ενώ ανάμεσα στους συμμετέχοντες ήταν ο CEO της Apple, Tim Cook, o Elon Musk της Tesla αλλά και ο Larry Page της Google.

    Αεροφωτογραφία από το Sea Island στη Georgia.
    Αεροφωτογραφία από το Sea Island στη Georgia.

    Η ετήσια συνάντηση, που έλαβε χώρα στο Sea Island στη Georgia των ΗΠΑ, πραγματοποιείται κάτω από συνθήκες άκρας μυστικότητας και είναι παραδοσιακά κλειστή στον τύπο, ωστόσο ο πολιτικός σχολιαστής Bill Kristol μετέφερε πληροφορίες σημειώνοντας ότι οι συναντήσεις ήταν “στοιχειωμένες” από το “φάντασμα” του Trump. Ανέφερε τον προβληματισμό για την άνοδό του στις συζητήσεις, καθώς στους προσκεκλημένους υπήρχαν υψηλόβαθμα στελέχη των Ρεπουμπλικάνων, όπως ο βετεράνος στρατηγός Karl Rove, ο πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, Paul Ryan και ο ηγέτης των Ρεπουμπλικανών στη Γερουσία των ΗΠΑ, Mitch McConnell.

    tim-cook

    Όσον αφορά την παρουσία των τεχνολογικών ηγετών στη συνάντηση; H πηγή της Huffington Post αναφέρει ότι ο CEO της Apple πραγματοποίησε μία έντονη συζήτηση με το Ρεπουμπλικάνο γερουσιαστή του Arkansas Tom Cotton σχετικά με τη ζήτημα της κρυπτογράφησης, με πολλούς να μη νιώθουν άνετα από το πόσο εχθρικός ήταν ο γερουσιαστής.

    Αν και η παρουσία τους δεν έχει επιβεβαιωυεί, τα δημοσίως διαθέσιμα δεδομένα πτήσης εμφανίζουν σειρά από ιδιωτικά αεροσκάφη να αναχωρούν προς το πλησιέστερο αεροδρόμιο προς το μικρό νησί το περασμένο Σαββατοκύριακο, με κάποια από αυτά να επιστρέφουν πίσω στο πίσω στο San Jose, της California, τόπο κατοικίας πολλών τεχνολογικών ηγετών.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles