13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Tim Cook: να γιατί τα AirPods δεν πέφτουν από τα αυτιά μας

    Πιστεύω οτι θα έχετε μάθει αρκετά για τα νέα Airpods της Apple μέχρι σήμερα, ειδικά μετά την πεποίθηση της εταιρίας οτι αυτά είναι τα καλύτερα ακουστικά που έχει σχεδιάσει ποτέ με τιμή που αγγίζει τα 159$ παρακαλώ και ημερομηνία διάθεσης κάποτε… τις επόμενες εβδομάδες.

    apple-airpods-case

    Οι πρώτες αντιδράσεις του κόσμου  βέβαια δεν ήταν και διθυραμβικές, αφού πολλοί είπαν ότι σχεδιαστικά θυμίζουν πιστολάκια μαλλιών και ότι θα τα χάσουν αμέσως. Και εφόσον τα ακουστικά είναι πολύ μικρά, δεν έχουν άδικο. Ο κάτοχος μπορεί άνετα να τα τοποθετήσει κάπου και ύστερα να τα χάσει ή μπορεί να του πέσουν από το αυτί. Για αυτό το λόγο άλλωστε η Spigen θα κυκλοφορήσει ένα λουράκι των $10 που θα τα συγκρατεί στη θέση τους!

    Ο Tim Cook (Apple CEO), άκουσε αυτές τις δηλώσεις και σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Good Morning America μίλησε για τα AirPods. «Τα φοράω για λίγο καιρό,» είπε. «Και επειδή δεν έχουν καλώδια… Τα καλώδια βοηθούν τα ακουστικά να πέσουν επειδή προσθέτουν βάρος. Χωρίς τα καλώδια, προσωπικά δεν μου έπεσαν ποτέ.»  Βέβαια, το αφεντικό της εταιρίας δεν θα παραδεχόταν ποτέ ότι του έχουν πέσει (ή οτι τα έχει χάσει πιθανώς), επομένως θα περιμένουμε τα σχόλια των καταναλωτών που θα το αγοράσουν τον επόμενο μήνα.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles