17 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    “Οι οθόνες OLED είναι άθλιες” υποστηρίζει ο CEO της Apple, Tim Cook

    Ο CEO της Apple, Tim Cook σε ένα συνέδριο επενδυτών της Goldman Sachs στο Σαν Φρανσίσκο, υπεραμύνθηκε της τεχνολογίας των οθονών Retina που χρησιμοποιεί η Apple (σημ.: η τεχνολογία είναι IPS-LCD) στις συσκευές της, υποστηρίζοντας ότι ο χρωματικός κορεσμός των οθονών τεχνολογίας OLED (Organic Light Emitting Diode) είναι “άθλιος. Πιο συγκεκριμένα ο κ. Cook είπε: “Αν αγοράσετε οτιδήποτε online, και θέλετε πραγματικά να μάθετε τι χρώμα είναι, όπως πολλοί κάνουν, θα πρέπει να σκεφτείτε δύο φορές την επιλογή σας, πριν βασίζετε την επιλογή σας σε μία οθόνη OLED“. Αντίθετα, ο Cook χαρακτήρισε την Retina Display της Apple, “ανώτερη εμπειρία“, σημειώνοντας ότι είναι “δύο φορές πιο φωτεινή“.   Αυτό ήταν ευθεία βολή, προς στις συσκευές που χρησιμοποιούν οθόνη τεχνολογίες OLED, όπως το Galaxy S III της Samsung.

    Ο Tim Cook, αναφέρθηκε στην φωτεινότητα και στηνεμπειρία που προσφέρει η τεχνολογία οθόνης της Apple, απαντώντας σε μία ερώτηση, σχετικά με τις προθέσεις της Apple να δημιουργήσει ένα iPhone με μεγαλύτερη οθόνη. Αν και δεν αναφέρθηκε στα σχέδια της εταιρείας του, ήταν επικριτικός στις ανταγωνιστικές εταιρείες που εστιάζουν στο μέγεθος και στις προδιαγραφές, αντί να “δημιουργούν μία εκπληκτική εμπειρία“. Στην αγορά των PC για παράδειγμα, είπε, οι εταιρείες έχουν την τάση να ανταγωνίζονται στις προδιαγραφές και στην τιμή, και η εταιρεία του δεν θέλει να εισέλθει σε μία τέτοιου είδους μάχη. Επισήμανε επίσης, ότι οι περισσότεροι πελάτες, δεν γνωρίζουν, ή δεν ενδιαφέρονται για το πόσο γρήγορος είναι ένας επεξεργαστής στο PC ή στην φορητή τους συσκευή, και πως δεν έχει και ιδιαίτερη σημασία, αν η εμπειρία χρήσης είναι εξαιρετική.

    Αυτό που κάνει η Apple, είναι να προσέχει και την παραμικρή λεπτομέρεια” ειπε. “Θέλουμε την καλύτερη οθόνη, και πιστεύουμε ότι την έχουμε” κατέληξε ο Tim Cook.

    Πηγή: C|Net

    Related Articles

    4 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles