23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Ουπς! Όταν ο Tim Cook τουίταρε φωτό με iMac να τρέχει… Windows

    Η Apple ξεκίνησε να κατασκευάζει κάποια από τα Mac Pro της στις Ηνωμένες Πολιτείες πέρυσι και ο Tim Cook βρήκε αφορμή από μία σχετική επίσκεψή του χθες στο αμερικανικό εργοστάσιο της εταιρείας στο Austin για να τουιτάρει, ανεβάζοντας και μία φωτογραφία.

    Ο πανικός που ακολούθησε ήταν απρόσμενος και για έναν… διαφορετικό λόγο απ’ αυτόν που ίσως περίμεναν οι υπεύθυνοι της εταιρείας. Κι αυτό γιατί η εμφάνιση στη φωτογραφία ενός Apple υπολογιστή που τρέχει… Windows δε θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη!

    tim-cook-tweet

    Κανείς δεν μπορεί να αγνοήσει, φυσικά, ένα λειτουργικό σαν τα Windows, ούτε καν η ίδια η Apple που το υποστηρίζει στα μηχανήματά της και… αξιοποιεί τις δυνατότητές του στα εργοστάσια όπου κατασκευάζονται τα προϊόντα της… Όταν, πάντως, βλέπεις ένα iMac να τρέχει το λειτουργικό της Microsoft και τον Tim Cook να εμφανίζεται δίπλα παρακολουθώντας τον εργαζόμενο στο εργοστάσιο της εταιρείας στο… έργο του, τότε το θέμα γίνεται είδηση με ένα τεράστιο “oops” στα περισσότερα διεθνή μέσα και ο Bill Gates κάπου στον κόσμο χαμογελάει λιγάκι περισσότερο… Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες!

    Related Articles

    8 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles