16.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Την χρήση της υπηρεσίας VoLTE για πραγματοποίηση κλήσεων ανακοίνωσε η Epic

    Την χρήση της τεχνολογίας VoLTE (Voice over LTE), δηλαδή κινητή τηλεφωνία μέσω διαδικτύου, ανακοίνωσε η Epic. Η τεχνολογία VoLTE προσφέρει στους συνδρομητές που θα την ενεργοποιήσουν στο κινητό τους ταχύτερη πραγματοποίηση κλήσεων αφού οι κλήσεις VoLTE συχνά συνδέονται πιο γρήγορα από ότι οι παραδοσιακές φωνητικές κλήσεις.

    Επιπρόσθετα, οι συνδρομητές απολαμβάνουν καλύτερη ποιότητα ήχου στις κλήσεις χάρη στην τεχνολογία Full High Definition (EVS – Enhanced Voice Services) η οποία είναι σαφώς ανώτερη από την τεχνολογία High Definition που προσφέρεται τώρα.

    Εξίσου σημαντικό πλεονέκτημα για τους συνδρομητές που θα ενεργοποιήσουν την λειτουργία VoLTE στο κινητό τους είναι η ταυτόχρονη χρήση φωνής και δεδομένων κατά τη διάρκεια μίας κλήσης. Αυτό σημαίνει ότι κατά τη διάρκεια μίας κλήσης ο συνδρομητής μπορεί ταυτόχρονα να σερφάρει στο internet με τις προσφερόμενες υψηλές 4G/4.5G ταχύτητες του δικτύου της Epic.

    Η υπηρεσία παρέχεται δωρεάν από την Epic στους συνδρομητές της, ωστόσο σε πρώτο στάδιο, υποστηρίζεται μόνο από συγκεκριμένα μοντέλα smartphones. Σταδιακά  θα επεκτείνεται και σε περισσότερα μοντέλα έτσι ώστε  περισσότεροι συνδρομητές να μπορούν να επωφεληθούν από αυτήν.

    Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την τεχνολογία VoLTE, τις συσκευές που την υποστηρίζουν καθώς και οδηγίες ενεργοποίησης της από τις ρυθμίσεις του κινητού σας  επισκεφτείτε το https://bit.ly/epic-VoLTE

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles