13.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Την εκπαίδευση και καθοδήγηση στελεχών της δημόσιας υπηρεσίας ανέλαβε η Ernst&Young Cyprus

    Την εκπαίδευση και καθοδήγηση των στελεχών της δημόσιας υπηρεσίας που έχουν οριστεί ως μέλη των Μονάδων Ελέγχου στα διάφορα Υπουργεία/Υφυπουργεία στη δημόσια υπηρεσία, ανέλαβε η εταιρεία Ernst&Young Cyprus Limited.

    Η σχετική Σύμβαση για την υλοποίηση της εκπαίδευσης υπογράφηκε προχθές Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2021, εκ μέρους της Κυβέρνησης της Κυπριακής Δημοκρατίας, από τη Διευθύντρια του Τμήματος Δημόσιας Διοίκησης και Προσωπικού κα Έλενα Οικονομίδου Αζίνα και εκ μέρους της Ernst&Young Cyprus Limited από το κ. Αριστόδημο Γιάννακα. Η συνολική αξία της Σύμβασης ανέρχεται στις €19.800 μη συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ και θα έχει διάρκεια ενός έτους.

    Πιο συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της Σύμβασης θα εκπαιδευτούν 25 περίπου στελέχη της δημόσιας υπηρεσίας, τα οποία έχουν οριστεί ως μέλη των Μονάδων Ελέγχου, ώστε να μπορέσουν να επιτελέσουν αποτελεσματικά το ρόλο που τους έχει ανατεθεί. Πέρα από την εκπαίδευση στο γνωσιολογικό αντικείμενο του εσωτερικού ελέγχου και για ένα έτος, θα προσφερθεί στα στελέχη αυτά καθοδήγηση για εφαρμογή των γνώσεων που θα αποκομίσουν στο χώρο εργασίας τους.

    Η υλοποίηση της Σύμβασης εντάσσεται κάτω από την 1η Δράση του 1ου Πυλώνα του Εθνικού Οριζόντιου Σχεδίου Δράσης κατά της Διαφθοράς, για το οποίο συντονιστικό ρόλο έχει το Υπουργείο Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles