15.1 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Την ερχόμενη Παρασκευή κληρώνονται οι «τυχεροί» του Σχεδίου Χορηγιών για την Ηλεκτροκίνηση

    Στις 4345 ανήλθαν συνολικά οι αιτήσεις που υποβλήθηκαν για όλες τις κατηγορίες χορηγίας του Σχεδίου Χορηγιών για προώθηση της Ηλεκτροκίνησης στην Κύπρο. Όπως ενημερώνει το Υπουργείο Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων, η περίοδος καταχώρησης των αιτήσεων ολοκληρώθηκε την περασμένη Πέμπτη. Σε σχέση με τις κατηγορίες χορηγίας Ε5 έως Ε15 και δεδομένου ότι υποβλήθηκαν περισσότερες από τις προβλεπόμενες αιτήσεις, θα διεξαχθεί κλήρωση, η οποία για σκοπούς διαφάνειας θα πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά, χρησιμοποιώντας εφαρμογή σχεδιασμένη για διεκπεραίωση δίκαιης κλήρωσης, σε ζωντανή μετάδοση.

    Η κλήρωση θα διεξαχθεί στις 17/3/2023 και ώρα 09:30, ενώ θα μεταδίδεται από τη σελίδα του Υπουργείου Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων στο Facebook. Στην κλήρωση θα περιληφθούν όλες οι αιτήσεις, που έχουν καταχωρηθεί μέχρι την πιο πάνω μέρα και ώρα, εκτός από αυτές που ακυρώθηκαν αυτόματα κατά το στάδιο της καταχώρησης.

    Η εγκυρότητα των αιτήσεων που καταχωρήθηκαν σε όλες τις κατηγορίες χορηγίας θα εξεταστεί από την Επιτροπή Αξιολόγησης μετά την ολοκλήρωση της κλήρωσης. Οι αιτητές των οποίων η αίτηση θα ταξινομηθεί στις προς έγκριση αιτήσεις, θα ενημερωθούν για την προκαταρκτική έγκριση που έχουν λάβει.

    Σημειώνεται ότι αιτητής καθίσταται δικαιούχος του Σχεδίου από την ημερομηνία της επιστολής προκαταρτικής έγκρισης. Κατόπιν τούτου, οι αήττητες καλούνται να περιμένουν πρώτα την παραλαβή της επιστολής προκαταρτικής έγκρισης, πριν προχωρήσουν σε οποιαδήποτε ενέργεια.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles