15.2 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Την MTN Business επέλεξε η Hellas Sat, για την κάλυψη των τηλεπικοινωνιακών της αναγκών

    mtn business

    Τις τηλεπικοινωνιακές λύσεις της ΜΤΝ Business επέλεξε η Hellas Sat, με την οποία προχώρησε πρόσφατα σε συνεργασία . Συγκεκριμένα, με την συνεργασία αυτή, η ΜΤΝ Business θα καλύπτει όλες τις ανάγκες της Hellas Sat σε κινητή τηλεφωνία και Mobile Internet για άμεση πρόσβαση σε email, εταιρικά δεδομένα και εταιρικές εφαρμογές, από κινητά, tablet και ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

    Όπως είναι γνωστό, η Hellas Sat είναι ο ιδιοκτήτης του πρώτου ελληνικού δορυφόρου Hellas Sat 2, που  ξεκίνησε να λειτουργεί το Μάιο του 2003. Διαχειρίζεται την πλήρη χωρητικότητα του δορυφόρου, προσφέροντας υπηρεσίες σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Νότιο Αφρική ενώ έχει επενδύσει στην κατασκευή ακόμα δύο δορυφόρων, των Hellas Sat 3 και Hellas Sat 4, μέσω των οποίων αναπτύσσονται σημαντικά οι δυνατότητες της εταιρίας ως προς την παροχή περισσοτέρων πρωτοποριακών υπηρεσιών. Ο δορυφόρος Hellas Sat 3 πρόκειται να χρησιμοποιηθεί μεταξύ άλλων και για την παροχή υπηρεσιών Internet στα αεροπλάνα της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε συνεργασία με τον οργανισμό Inmarsat.

    Ο κ. Χριστόδουλος Πρωτοπαπάς, Ανώτατος Εκτελεστικός Διευθυντής της Hellas Sat δήλωσε «Η επιλογή των συνεργατών μας στην Hellas Sat πραγματοποιείται με πολύ αυστηρά κριτήρια, αφού λόγω της φύσης των δραστηριοτήτων μας επιβάλλεται να συνεργαζόμαστε πάντα με κορυφαίους οργανισμούς οι οποίοι μπορούν αποδεδειγμένα να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις μας. Με συνεργάτη την MTN Business έχουμε πρόσβαση στο πιο σύγχρονο τηλεπικοινωνιακό δίκτυο στην Κύπρο και άριστη κάλυψη για τις καθημερινές απαιτητικές ανάγκες μας σε επικοινωνία».

    Ο κ. Ανδρέας Νεοκλέους, Διευθυντής της MTN Business, στο πλαίσιο της νέας συνεργασίας δήλωσε: «Μας τιμά ιδιαίτερα που απαιτητικές εταιρείες όπως την Hellas Sat μας εμπιστεύονται για την επικοινωνία τους. Είμαστε περήφανοι γιατί σήμερα, πέραν των 8000 πολυεθνικών και Κυπριακών εταιρειών επικοινωνούν με ΜΤΝ, κάτι που αποδεικνύει ότι οι εταιρείες θέλουν ένα συνεργάτη που να μπορεί να τους προσφέρει περισσότερα: εξειδικευμένες λύσεις που συμβάλλουν στην ευρύτερη ανάπτυξη τους και υποστηρίζουν τις στρατηγικές τους ανάγκες με μετρήσιμα αποτελέσματα».

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles