21 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Την Πρωτοχρονιά η πρεμιέρα του 4ου κύκλου της σειράς Sherlock στην COSMOTE TV  

    Πρεμιέρα στην COSMOTE TV, ταυτόχρονα με την παγκόσμια πρεμιέρα στη Μεγάλη Βρετανία, θα κάνει o πολυαναμενόμενος 4ος κύκλος της σειράς-φαινόμενο του BBC, Sherlock, την Πρωτοχρονιά του 2017. Η βραβευμένη με 12 BAFTA και 9 Emmy σειρά των Στίβεν Μόφατ και Μαρκ Γκάτις θα προβληθεί στο COSMOTE CINEMA 4HD, την Κυριακή 1η Ιανουαρίου στις 23.00.

    Στο 1ο επεισόδιο του νέου κύκλου, με τίτλο «The Six Thatchers», το σενάριο του οποίου έγραψε ο Μαρκ Γκάτις, ο Σέρλοκ περιμένει την μεταθανάτια κίνηση του Μοριάρτι. Εν τω μεταξύ μία νέα υπόθεση απασχολεί την Σκότλαντ Γιάρντ, ωστόσο τον Σέρλοκ προβληματίζει το γεγονός ότι κάποιος καταστρέφει φωτογραφίες της πρώην πρωθυπουργού της Μ. Βρετανίας, Μάργκαρετ Θάτσερ. Η υπόθεση σχετίζεται με το παρελθόν της Μαίρη Γουάτσον, η οποία μαζί με τον δρ. Γουάτσον περιμένουν το πρώτο τους παιδί.

    Στους κεντρικούς ρόλους του Σέρλοκ Χολμς και του Τζον Γουάτσον επιστρέφουν οι βραβευμένοι με Emmy Μπένεντικτ Κάμπερμπατς και Μάρτιν Φρίμαν. Στον ρόλο του Μάικροφτ Χολμς ο Μαρκ Γκάτις, σε εκείνον του Επιθεωρητή Λεστράντ ο Ρούπερτ Γκρέιβς, η Ούνα Σταμπς υποδύεται την κυρία Χάντσον, η Αμάντα Άμπινγκτον την Μαίρη Γουάτσον και η Λουίζ Μπρέιλι την Μόλυ Χούπερ.

    Το σενάριο της σειράς, που βασίζεται στις εμβληματικές ιστορίες του Άρθουρ Κοναν Ντόιλ, υπογράφουν ο Στίβεν Μόφατ και ο Μαρκ Γκάτις.

    Τα επόμενα 2 επεισόδια του Sherlock, «The Lying Detective» και «The Final Problem», με τα οποία ολοκληρώνεται η κορυφαία δραματική σειρά του BBC, θα προβληθούν στις 14 και 21 Ιανουαρίου, στις 23.00, στο COSMOTE CINEMA 4HD. Στη συνέχεια θα είναι διαθέσιμα στην υπηρεσία COSMOTE TV PLUS.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles