20.8 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Tην Τρίτη 1η Δεκεμβρίου 2015 το 7ο Συνέδριο InfoCom Cyprus 2015: «Building the new Digital Economy: The power of Technology and Innovation»

    infocom cyprus 2015

    Την Τρίτη 1η Δεκεμβρίου 2015, θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Hilton Λευκωσίας το 7ο Συνέδριο InfoCom Cyprus 2015 (www.infocomcy.com) με βασικό τίτλο «Building the new Digital Economy: The power of Technology and Innovation». Η φετινή εκδήλωση εστιάζει στο γεγονός ότι η Κυπριακή οικονομία έχει εισέλθει «στον δρόμο της διόρθωσης» και το μεγάλο βήμα είναι η «επιτάχυνση της οικονομίας». Σύμμαχοι σ’ αυτήν την προσπάθεια, τα τεχνολογικά οικοσυστήματα Τηλεπικοινωνιών και Πληροφορικής που συμμετέχουν όλο και πιο δυναμικά στην πραγματική οικονομία και παράγουν ενδιάμεσα προϊόντα, νέα επιχειρηματικά μοντέλα και νέες ανάγκες.

    Οι βασικές ενότητες του φετινού συνεδρίου είναι οι εξής:

    Restructuring the Infrastructure: Evolution or Revolution?

    Τα όρια μεταξύ Τηλεπικοινωνιών και Πληροφορικής, αρχίζουν και γίνονται δυσδιάκριτα, αφού τα Δίκτυα γίνονται all-IP και έχουν πλέον πάρει τη θέση τους ως βασικός κορμός της Πληροφορικής, δημιουργώντας πλέον νέες πραγματικότητες.

    Cloudification + Internet of Things: Next Big Thing?

    Tο cloud computing, έχει ήδη αποδείξει έμπρακτα ότι αποτελεί κάτι παραπάνω από ένα απλό μέσο για τη μείωση του επιχειρηματικού κόστους. Αντίθετα, όλο και περισσότεροι θεωρούν ότι πρόκειται για μια παγκόσμια πλατφόρμα, που προωθεί την επιχειρηματική δραστηριότητα με εντελώς νέους τρόπους. Ποιά είναι όμως η κατάσταση στο νησί? Πώς τοποθετείται η επιχειρηματική κοινότητα μπροστά σε αυτά τα νέα δεδομένα?

    LeadersSummit: The next step?

    Οι ηγέτες της αγοράς Τηλεπικοινωνιών, Πληροφορικής και Media, θα καταθέσουν τις απόψεις τους σχετικά με τις τρέχουσες εξελίξεις, τις τάσεις που κυριαρχούν, αλλά και τον IP μετασχηματισμό της αγοράς Τηλεπικοινωνιών και Πληροφορικής και θα σκιαγραφήσουν το επιχειρηματικό περιβάλλον.

    Act & Disrupt: Startup – Innovate & Upscale!

    Μία ενότητα αφιερωμένη στους Change Makers, τη νέα γενιά, την καινοτομία, τις νέες ιδέες και τα startups, αλλά και στις πρωτοβουλίες των μεγάλων οργανισμών και του δημοσίου, που αναλαμβάνουν να ενθαρρύνουν και να ενισχύσουν πρωτοβουλίες, οι οποίες αξίζουν να βρουν το δρόμο τους προς την αγορά.

    Για περισσότερες και πιο αναλυτικές πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στο σχετικό ενημερωτικό φυλλάδιο, ενώ ανανεωμένες πληροφορίες αναφορικά με το Συνέδριο και τις επιμέρους ενότητες μπορείτε να βρείτε στο επίσημο site του InfoCom Cyprus. Το Συνέδριο προβάλλεται επίσης από την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook, ενώ μέσα από το κανάλι στο YouTube μπορείτε να δείτε τις περσινές ομιλίες. Ακόμα, είναι διαθέσιμο τόσο το πρόγραμμα, όσο και το απολογιστικό της περσινής εκδήλωσης.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles