15.9 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Tinder: Ενδιαφέρον… μηδέν για τη συνδρομή των 500 δολαρίων

    Το Tinder Select, το οποίο εξακολουθεί προς το παρόν να είναι διαθέσιμο μόνο με πρόσκληση, έχει ως στόχο να προσφέρει στους χρήστες την καλύτερη εκδοχή του dating app. Σε αυτή τη φάση, ωστόσο, λόγω της τιμής του, -η συνδρομή ανέρχεται στα 500 δολάρια- φαίνεται ότι το μεγαλύτερο μέρος του διαδικτύου δεν ενδιαφέρεται και «κανείς δεν το αγοράζει», όπως έγραψε ένας χρήστης στο Twitter ως απάντηση στην κυκλοφορία του στις 18 Δεκεμβρίου 2023.

    «Πόσο κακός πρέπει να είσαι;» ρώτησε ο YouTuber Marques Brownless.

    «Με αυτή την τιμή, απλώς πάρτε μια συνοδό», είπε ένας άλλος.

    Ένας χρήστης του Twitter επεσήμανε ότι αν κάποιος «έμπαινε σε ένα κλαμπ με 500 δολάρια» θα μπορούσε να είναι πιο τυχερός από το να πληρώσει το ίδιο ποσό στο Tinder για ένα μήνα. Ένα είναι σίγουρο. Το διαδίκτυο δεν υποδέχτηκε θερμά το Tinder Select, παρά το γεγονός ότι η εταιρεία αναφέρει ότι κάποιοι χρήστες το θέλουν.

    Σύμφωνα με τον επικεφαλής, Mark Van Ryswyk, η εταιρεία προχώρησε σε «εκτεταμένες δοκιμές» με τους πιο αφοσιωμένους χρήστες εφαρμογών πριν από την ανάπτυξη και την έναρξη της υπηρεσίας. Η μηνιαία συνδρομή δίνει στους χρήστες διάφορα οφέλη. Είναι όμως αρκετά;

     

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles