22.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Tinder Select: Η μυστική ενότητα του Tinder που απευθύνεται μόνο στην… ελίτ

    Το Tinder είναι μία από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές dating στον κόσμο, ένα app που βοηθά τους χρήστες του να γνωρίσουν και να επικοινωνήσουν με νέους ανθρώπους.

    tinder-select

    Αν και πρόκειται για μια πλατφόρμα που χρονολογείται εδώ και αρκετό καιρό, φαίνεται ότι υπάρχει μια ξεχωριστή ενότητα που λίγοι από εμάς γνωρίζαμε.

    Όπως διαβάζουμε στο secnews.gr, το Τinder Select είναι μια μυστική ενότητα στο αρχικό μενού της εφαρμογής που διατίθεται για την ελίτ των χρηστών όπως CEOs, supermodels, διασημότητες και πλούσιοι. Η δυνατότητα αυτή μπορεί μάλιστα να ενεργοποιηθεί και να απενεργοποιηθεί από τον ίδιο το χρήστη.

    ts

    Είναι ασαφές ποιοι χρήστες μπορούν να ενταχθούν στη μυστική κοινότητα, αλλά προφανώς μπορούν να κληθούν από το ίδιο το Τinder ή προτείνονται από ήδη μέλη. Εκείνοι που λαμβάνουν πρόσκληση δεν έχουν την δυνατότητα να προσκαλέσουν κάποιον τρίτο, οπότε το Tinder Select παραμένει ένας μικρός κύκλος. Ένα πράγμα είναι σίγουρο, το Τinder Select περιλαμβάνει υψηλά προφίλ και εκλεκτά άτομα.

    Το Elo score -ουσιαστικά ένα σύστημα αξιολόγησης των χρηστών- που χρησιμοποιεί το Tinder θα μπορούσε να αποτελεί έναν από τους παράγοντες που συντελεί ώστε άτομα να ενταχθούν στο Τinder Select. Πάντως, οι φωτογραφίες των χρηστών στο Τinder Select έχουν μεγάλη διαφορά από εκείνες των υπολοίπων.

    Καταρχάς, το interface έχει ένα νέο μπλε χρώμα αντί του κλασικού πορτοκαλί. Επιπλέον, οι χρήστες έχουν την δυνατότητα εναλλαγής μεταξύ Τinder και Τinder Select, γεγονός που έχει νόημα μόνο δεδομένου ότι το δεύτερο δεν έχει τόσους πολλούς χρήστες.

    To Tinder δεν έχει ανακοινώσει επίσημα την ύπαρξη της ενότητας αυτής. γιατί απ’ ό.τι φαίνεται επιθυμεί να την κρατήσει μυστική επιτρέποντας μόνο τα ελίτ μέλη της να το γνωρίζουν.

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles