15.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Διαθέσιμη σε όλους τους χρήστες του Tinder η νέα επιλογή Super Like

    Μετά από μία περίοδο επιτυχημένων δοκιμών στην Αυστραλία, το νέο υποσχόμενο feature Super Like στο Tinder γίνεται διαθέσιμο στους χρήστες της εφαρμογής σε ολόκληρο τον κόσμο και φυσικά αποτελεί όπλο στα χέρια όποιων θέλουν να δείξουν σε κάποιον πως τον θέλουν ΠΟΛΥ.

    super-like-tinder-2

    Πέρα από το swipe right, οι χρήστες τώρα θα μπορούν να κάνουν και swipe up ή tap στο μπλε αστέρι ώστε να δηλώσουν την περίπτωση ενός… κεραυνοβόλου έρωτα που τους συνέβη μέσω της εφαρμογής. Η διαφορά του Super Like (swipe up) από το Like (swipe right) είναι ότι στην πρώτη περίπτωση το βλέπει άμεσα αυτός που το δέχεται, ενώ στη δεύτερη για να αποκαλυφθεί πρέπει να γίνει match, δηλαδή δύο χρήστες να έχουν επιβεβαιώσει την προτίμησή τους ο ένας στον άλλο.

    tinder-super-like

    Η νέα επιλογή, που άλλους ενθουσιάζει και άλλους προβληματίζει, όπως γράψαμε και στην πρώτη μας αναφορά σ’ αυτήν κατά την beta περίοδό της στην Αυστραλία, θα επιτρέπει σε κάθε χρήστη ένα Super Like ανά μέρα και στους χρήστες του Tinder Plus πέντε.

    Οι υπεύθυνοι του Tinder πάντως σημειώνουν ότι στις δοκιμές τα στατιστικά της αποδείχθηκαν καλά, καθώς οι χρήστες είχαν τρεις φορές περισσότερες πιθανότητες να ταιριάξουν με κάποιον που είχαν κάνει Super Like, ενώ οι συζητήσεις που ξεκίνησαν από ένα Super Like κράτησαν κατά 70% περισσότερο.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles