23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    tipsforjesus. Δίνοντας tips από… 500 έως 10.000 δολάρια!

    Ένας λογαριασμός στο Instagram με την ονομασία “tipsforjesus” αποκαλύπτει μία ομάδα ατόμων που, όπως φαίνεται, “τινάζει τη μπάνκα στον αέρα”, όσον αφορά τα tips που αφήνει σε διάφορα εστιατόρια στις ΗΠΑ. Και αναφερόμαστε, ούτε λίγο ούτε πολύ, σε ποσά που κινούνται από τα 500 έως τα 10.000 δολάρια. Αυτό θα πει τύχη για όποιον εξυπηρετεί το τραπέζι τους…

    tipsforjesus

    Οι μυστηριώδεις επισκέπτες εστιατορίων δημοσιεύουν στο Instagram τις αποδείξεις των λογαριασμών τους, μαζί με τα τεράστια tips, σημειώνοντας πάντα πάνω σ’ αυτές το “tipsforjesus” ως μία δική τους “σφραγίδα”. Φαίνεται πως είναι περισσότερα από ένα άτομα, καθώς εμφανίζονται συχνά σε παρέες και σε διαφορετικά μέρη στην Αμερική, ενώ, σύμφωνα με τους υπολογισμούς, έχουν “δωρίσει” σε tips πάνω από 54.000 δολάρια έως τώρα ανά τη χώρα.

    Όπως αναφέρουν, μάλιστα, όσοι έχουν δει από κοντά τα άτομα του group, πρόκειται για fans μίας συγκεκριμένης ομάδας football, καθώς πολλές φορές στα μέρη που επισκέπτονται παρακολουθούν αγώνες με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

    Δείτε περισσότερες φωτογραφίες με τα υπέρογκα tips τους στο Instagram εδώ

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles