15.5 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Τις εγκαταστάσεις της CL8 στη Λεμεσό επισκέφθηκε ο Κυριάκος Κόκκινος

    cl8 Kyriacos Kokkinos visit 2019

    Στις εγκαταστάσεις της CL8 στη Λεμεσό βρέθηκε πριν από λίγες μέρες ο Επικεφαλής Επιστήμονας για την Έρευνα και την Καινοτομία στην Κύπρο, Κυριάκος Κόκκινος. Σε συνάντηση που είχε με ομάδα στελεχών της CL8, ο κ. Κόκκινος είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει και να συζητήσει διεξοδικά, διάφορα θέματα που αφορούν την έρευνα και καινοτομία καθώς επίσης και να ενημερωθεί για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που προσφέρει η CL8 σε πελάτες της, τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό. H επίσκεψη ολοκληρώθηκε με μια σύντομη ξενάγηση στις εγκαταστάσεις του Data Center κατά την διάρκεια της οποίας παρουσιάστηκαν οι υλικοτεχνικές και δικτυακές υποδομές που υποστηρίζουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της εταιρείας.

    Φανερά εντυπωσιασμένος από τις σύγχρονες υποδομές του Data Center και τις πρακτικές ασφαλείας και συμμόρφωσης που ακολουθεί η CL8, ο κ. Κόκκινος σχολίασε: «Θα ήθελα να εκφράσω τις ειλικρινείς μου ευχαριστίες για την οργάνωση αυτής της επίσκεψης καθώς επίσης και για την παρουσίαση του οράματος και των στόχων του Data Center από την ομάδα της CL8. Έχω εντυπωσιαστεί από την καινοτομία, την αποφασιστικότητα και τον επαγγελματισμό της ομάδας».

    Ο κ. Οικονομίδης, Πρόεδρος και Εκτελεστικός Διευθυντής της CL8, ευχαρίστησε τον κ. Κόκκινο για το προσωπικό ενδιαφέρον που επιδεικνύει για την υποδομή και τις υπηρεσίες της CL8 και επισήμανε ότι στόχος της CL8 είναι να τοποθετήσει την Κύπρο στον παγκόσμιο χάρτη των Data Center και να παρέχει τις υπηρεσίες της τόσο στον ιδιωτικό όσο και στο δημόσιο τομέα.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles