17 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Titanfall review

    Πριν λίγες εβδομάδες σου είχα γράψει τις πρώτες μου εντυπώσεις για το νέο αριστούργημα της EA όταν ακόμα βρισκόταν σε beta. Ε σήμερα θα στα πω όλα χαρτί και καλαμάρι!

    titanfall-review

    Πραγματικά ποιος νοιάζεται για το σενάριο; Εδώ μιλάμε για γιγάντια ρομπότ που σαρώνουν κόσμο και κόσμο. Όπως και να ‘χει το σενάριο έχει ως εξής: μιλάμε για μια εποχή πολέμου στο μέλλον, όπου τεράστια ρομπότ με κωδικό όνομα «Titans» χρησιμοποιούνται στις μάχες. Εσύ σαν «πιλότος» παίρνεις το μέρος ενός εκ των δύο στρατοπέδων. Στη μια μεριά έχουμε την IMC. Αυτή που λες είναι μια βιομηχανία που εξάγει πρώτες ύλες από πλανήτες για κατασκευή όπλων. Από την άλλη είναι οι Militia, μια αναρχική οργάνωση που δηλώνει αντίσταση στην IMC και τους στόχους της. Από κει και πέρα υπάρχει μόνο χάος!

    Το Titanfall δεν είναι ένα συνηθισμένο FPS που απλά γαζώνεις αντίπαλους παίκτες. Το παιχνίδι εκτυλίσσεται σε δύο φάσεις. Στην αρχή λοιπόν κάθε αγώνα έχεις υπό τον έλεγχο σου έναν πιλότο (pilot). Η φάση είναι ότι είσαι εξοπλισμένος με τα κατάλληλα εργαλεία για να σε κάνουν να τρέχεις υπερβολικά γρήγορα ακόμα και πάνω σε τοίχους, να γίνεσαι αόρατος ή να γεμίζεις τη ζωή σου αρκετά γρηγορότερα. Τα βασικά σου όπλα διαφέρουν αρκετά από άλλους τίτλους στην κατηγορία. Για παράδειγμα, το πιστολάκι σου σημαδεύει μόνο του -κι όμως! Πέρα όμως από τα κλασικά όπλα, έχεις τα Anti-Titan όπλα που είναι ακριβώς αυτό που φαντάζεσαι: όπλα που χρησιμεύουν στο να καταστρέψεις Titans.

    Διάβασε ολόκληρο το review στο gameslife.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles