15.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Τιτανικός: Επιστρέφει στις κινηματογραφικές αίθουσες το Φεβρουάριο για την επέτειο των 25 χρόνων

    Φέτος, η θρυλική ταινία του James Camer “Τιτανικός” συμπληρώνει 25 χρόνια από τότε που έκανε πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες. Με αφορμή την επέτειο, αναμένεται να επιστρέψει στο σινεμά τον επόμενο μήνα σε βελτιωμένη (remastered) έκδοση 3D 4K HDR και υψηλό ρυθμό καρέ.

    Η ταινία του 1997 αποτέλεσε σταθμό στην καριέρα του Cameron και πρόσθεσε αρκετά βραβεία στο ενεργητικό του. H Kate Winslet και ο Leonardo DiCaprio, οι οποίοι ενσάρκωσαν τους πρωταγωνιστές, Ρόουζ και Τζακ, εμφανίζονται σε μια νέα αφίσα της ταινίας για να γιορτάσουν την επέτειο. Σύμφωνα με τις γνωστές πληροφορίες, οι δύο ηθοποιοί παραμένουν από τότε μέχρι σήμερα καλοί φίλοι. Όταν πρωταγωνίστησαν στην ταινία ήταν μόλις 21 και 22 ετών αντίστοιχα.

    Η ταινία «Τιτανικός» βασίστηκε στην ιστορία του ναυαγίου του διάσημου πλοίου το 1912 και ως την κυκλοφορία του φιλμ «Avatar» το 2009 – σε σκηνοθεσία επίσης του Cameron – αποτελούσε την πιο επιτυχημένη ταινία όλων των εποχών. Ο James Cameron, που εκτός από σκηνοθέτης ήταν και σεναριογράφος της, απέσπασε τρία βραβεία Όσκαρ για τον Τιτανικό.

    Διαβάστε επίσης: Σινεμά: 4 νέες ταινίες από σήμερα στις αίθουσες (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles