20 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Τίτλοι τέλους για την Toshiba στον χώρο των καταναλωτικών laptops

    Tα νέα για τους λάτρεις των αξιόλογων Toshiba laptops δεν είναι ευχάριστα αφού η εταιρία ανακοίνωσε πρόσφατα οτι σταματά την παραγωγή laptops για Ευρωπαίους καταναλωτές (ή σε οποιοδήποτε άλλο μέρος του κόσμου) πλην της Ιαπωνικής αγοράς και οτι θα εστιάσει στην κατασκευή laptops και υπολογιστικών συστημάτων αποκλειστικά για μεγάλες εταιρίες στον χώρο.

    Toshiba Chromebook 2 Review-12-970-80

    Η Ιαπωνική εταιρία βρισκόταν σε αρκετά οικονομικά προβλήματα τα τελευταία χρόνια κάτι που έδωσε τροφή σε φήμες για τυχόν συγχώνευσή της με τις Fujitsu και Vaio, φήμες που παρέμειναν ως είχαν όμως. Σύμφωνα με επίσημη αναφορά της Toshiba στη γνωστή ιστοσελίδα Anandtech, η εταιρία θα εστιάσει αποκλειστικά στο B2B (business to business) και θα δημιουργεί laptops αποκλειστικά για εταιρίες.

    Αυτό σημαίνει πρακτικά οτι η εταιρία θα ενισχύσει το R&D στα ultra-thin notebooks, τα tablets και τα πολυμορφικά 2-1 μοντέλα της, τα οποία αναμένεται να ενισχυθούν τόσο σε ποικιλία χαρακτηριστικών όσο και σε ακόμα πιο επιθετική τιμολόγιση. Έχετε laptop της Toshiba; Πως σας φαίνεται η είδηση της αποχώρησής της από τον χώρο των καταναλωτικών laptops;

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles