19.8 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Τίτλο αποκτά το sequel του Avatar – Στην πρεμιέρα του Doctor Strange 2 το πρώτο trailer

    Τίτλο απέκτησε επιτέλους το πρώτο sequel της δημοφιλούς ταινίας Avatar του James Cameron. H επερχόμενη παραγωγή θα φέρει την ονομασία Avatar: The Way of Water, σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε η Disney χτες στο πλαίσιο του CinemaCon. Η εμβληματική συνέχεια, που αναμένεται εδώ και αρκετά χρόνια, θα προβληθεί στις αίθουσες στις 16 Δεκεμβρίου και το πρώτο official trailer θα βγει στον αέρα στην πρεμιέρα του Doctor Strange in the Multiverse of Madness, που έχει προγραμματιστεί για τις 6 Μαΐου.

    Στην ταινία Avatar: The Way of Water, σύμφωνα με τη σύνοψη που έχει δώσει η Disney, βρισκόμαστε μια δεκαετία μετά τα γεγονότα του πρώτου film. Το sequel θα διηγηθεί την ιστορία της οικογένειας Sally (Jake, Neytiri και τα παιδιά τους), τα προβλήματα που τους ακολουθούν, τις προσπάθειες που καταβάλουν για να παραμείνουν ασφαλείς, τις μάχες που πρέπει να δώσουν για να παραμείνουν ζωντανοί και τις τραγωδίες που βρίσκουν μπροστά τους.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι το “The Way of Water” δεν είναι το μόνο Avatar που θα δούμε. Τα Avatars 3, 4 και 5 βρίσκονται ήδη υπό ανάπτυξη και θα κυκλοφορήσουν με διαφορά δύο περίπου ετών το ένα από το άλλο.

    Διαβάστε επίσης:

    Οι ταινίες της εβδομάδας: Πρεμιέρα για την ανατρεπτική κωμωδία “Τα Πάντα Όλα” (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles