16.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Ξέχνα τα swipe: το Tiz είναι η νέα διαφορετική εφαρμογή για να γνωρίσεις κόσμο

    Εδώ και δυο μήνες, μια νέα ελληνική startup έχει βάλει στόχο να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γνωρίζεσαι με νέο κόσμο «εκεί έξω». Το Tiz είναι μια καινούρια, συναρπαστική ιδέα που βασίζεται στην ιδέα του «instant connection». Ένα selfie, 4 λεπτά, πολλές επιλογές: το Tiz ζητά μια φωτογραφία σου και σου επιστρέφει σε πραγματικό χρόνο άλλους χρήστες του app που βρίσκονται κοντά σου, για να να επιλέξεις με ποιον θες να επικοινωνήσεις.

    tiz

    Ο στόχος του Tiz είναι να αλλάξει την τετριμμένη διαδικασία στην οποία μπαίνεις σε παρόμοιες εφαρμογές, όπου η γνωριμία γίνεται σε δεύτερο ή τρίτο χρόνο, όταν περιμένεις από κάποιον να σε κάνει match και κατόπιν να αρχίσεις να επικοινωνείς. Για το Tiz, η γνωριμία πρέπει να συμβαίνει ακριβώς τις στιγμές που νιώθεις την ανάγκη να γνωρίσεις και να επικοινωνήσεις με νέους ανθρώπους, ούτε πριν, ούτε μετά – έτσι όπως άλλωστε συμβαίνει και στην πραγματική ζωή.

    Το Tiz πήρε σάρκα και οστά ακριβώς στο κέντρο της Αθήνας, από μια μικρή ομάδα που συνεργάζεται μαζί για χρόνια, στο χώρο του digital marketing. Η πρώτη ανεπίσημη δοκιμή του πραγματοποιήθηκε στα τέλη Απριλίου στον πολυχώρο six d.o.g.s. ενώ η εφαρμογή λάνσαρε ένα μήνα μετά, αποκλειστικά για iOS. Σχεδόν 60 ημέρες, και περισσότερα από 9.000 Tiz, 20.000 μηνύματα, και 2.000 connections μετά, το Tiz μεγαλώνει με προοδευτικούς ρυθμούς, έχοντας μέχρι τώρα ως μοναδικό όπλο το “word of mouth” των χρηστών του.

    Την ίδια στιγμή, τα επόμενα βήματα του Tiz είναι ήδη στα σκαριά: η έκδοση για Android μέσα στις επόμενες εβδομάδες, το λανσάρισμα εκτός Αθήνας μέσα στο καλοκαίρι, και τέλος το άνοιγμα του app στις αγορές του εξωτερικού, με πρώτη στάση το Λονδίνο.

    Το Tiz είναι αυτή τη στιγμή διαθέσιμο σε iOS και θα το βρείτε εδώ. Περισσότερες πληροφορίες για το Tiz θα βρείτε στο www.tiz.co.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles