25.1 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024
More

    Τμήματα υποστήριξης μεγάλων κατασκευαστών αποθαρρύνουν πελάτες από την εγκατάσταση των Windows 10!

    Μπορεί η Microsoft να βιάζεται να φέρει στους υπολογιστές όλων, όσο το δυνατόν πιo άμεσα, τα Windows 10, ωστόσο μία τέτοια κίνηση δε φαίνεται να… συμμερίζονται κάποιοι κατασκευαστές.

    dell laptop

    Όπως αποκαλύπτει το site Laptop, μετά από ενδελεχή έρευνα που πραγματοποίησε, στα supports των Dell και HP τουλάχιστον, πολλοί είναι εκείνοι οι οποίοι παρέχουν τεχνικές συμβουλές, αποθαρρύνοντας πελάτες από το να εγκαταστήσουν τα Windows 10 και μάλιστα, σε αρκετές περιπτώσεις, συνιστώντας τους να επαναφέρουν μία προηγούμενη έκδοση των Windows.

    Οι εταιρείες, όταν ρωτήθηκαν, υπερασπίστηκαν την τακτική τους, η οποία πάντως δεν είναι νέα, καθώς συνηθίζεται στην τεχνική υποστήριξη, ειδικά σε περιπτώσεις παλαιότερων υπολογιστών οι οποίοι ίσως δυσκολεύονται να τρέξουν μία νέα έκδοση των Windows για την οποία δεν έχουν σχεδιαστεί. Επιπλέον, και καθώς τα Windows 10 είναι αρκετά καινούρια στην αγορά, είναι λογικό να υπάρχουν προβλήματα συμβατότητας με software και να επιβάλλεται η παραμονή στην προηγούμενες εκδόσεις σε κάποιες περιπτώσεις.

    Όπως και να έχει, η τακτική που ακολουθείται στα customer cares μεγάλων εταιρειών ίσως έρχεται σε αντίθεση με την πολιτική της Microsoft, η οποία ήδη έχει ανακοινώσει ότι, σε ένα χρόνο από σήμερα, σταματά η διάθεση υπολογιστών με Windows 7 και 8.1, καθώς θέλει να μεγαλώσει το μερίδιο αγοράς των Windows 10 το συντομότερο δυνατό…

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles