21.5 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    To 19% των Αμερικανών δηλώνει ότι θα αγόραζε ένα iWatch. Εσείς;

    Kάποιοι λένε ότι η χρονιά που διανύουμε θα είναι η χρονιά των smart watches, με τις φήμες να θέλουν πολλές μεγάλες εταιρείες να ετοιμάζονται να κυκλοφορήσουν στην αγορά μία τέτοια πρόταση. Ανάμεσά τους η Apple, η Samsung, η Microsoft και η Google και, όπως καταλαβαίνετε, όταν μπαίνουν τέτοιοι “παίκτες” στο παιχνίδι, ο αγώνας θα έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον.

    iwatch

    Ποια θα είναι, όμως, άραγε η ανταπόκριση του κοινού σε μία τέτοια κατηγορία συσκευών; Μπορούμε να έχουμε μία πρώτη εικόνα από τώρα, χάρη σε μία έρευνα που πραγματοποίησε η ChangeWave Research, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της οποίας το 19% των Αμερικανών ενδεχομένως να θελήσουν να αγοράσουν ένα iWatch (έτσι πιθανότατα θα ονομάζεται η πρόταση της Apple) όταν αυτό γίνει διαθέσιμο.

    Η έρευνα πραγματοποιήθηκε σε 1713 άτομα, από τα οποία μόλις το 5% ανέφερε ότι είναι “πολύ πιθανόν” να αγοράσουν ένα έξυπνο ρολόι με το brand της Apple. Ένα επιπρόσθετο 14% ανέφερε ότι είναι “αρκετά πιθανό”.

    Να σημειώσουμε ότι η ίδια εταιρεία είχε πραγματοποιήσει μία αντίστοιχη έρευνα πριν το λανσάρισμα του πρώτου iPad, όπου το 18% των χρηστών είχαν αναφέρει ότι σκοπεύουν να αγοράσουν μία ταμπλέτα της Apple.

    Εσάς, αλήθεια, πώς σας φαίνεται η ιδέα ενός smart watch; Θα αγοράζατε το iWatch της Apple ή κάποιο άλλο “έξυπνο” ρολόι μίας άλλης εταιρείας;

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles