19.3 C
Athens
Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024
More

    Το 1ο Cyta Support Center: Ξεκίνησε πρόσφατα την λειτουργία του στη Λευκωσία

    Στη λειτουργία του 1ου Cyta Support Center, που θα εξυπηρετεί πελάτες που αντιμετωπίζουν κάποιο τεχνικό πρόβλημα με τη συσκευή τους προχώρησε πρόσφατα η Cyta, στο πλαίσιο της στρατηγικής επιλογής της για παροχή βέλτιστης εμπειρίας εξυπηρέτησης πελατών.

    Το πρώτο Cyta Support Center Βρίσκεται στη Λεωφόρο Αθαλάσσης 155 στη Λευκωσία, όπου σε ένα ειδικά διαμορφωμένο και εξοπλισμένο χώρο, εξειδικευμένο προσωπικό της Cyta βρίσκεται στην διάθεση των πελατών της που αντιμετωπίζουν βλάβη με την συσκευής τους. Σημειώνεται ότι απαραίτητη προϋπόθεση για την εξυπηρέτηση τους είναι ο τερματικός εξοπλισμός να έχει αγοραστεί από κατάστημα Cytashop ή από το Cyta WebShop και το προϊόν να συνοδεύεται από το τιμολόγιο αγοράς.

    Το 1ο Cyta Support Center ξεκίνησε να λειτούργει πιλοτικά από περασμένη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017 και οι ώρες λειτουργίας του είναι από Δευτέρα μέχρι Σάββατο ως ακολούθως: Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή από τις 8:00-17:30 συνεχόμενο ωράριο, ενώ την Τετάρτη και το Σάββατο από τις 8:00-13:30. Οι πελάτες στην επαρχία Λευκωσίας παροτρύνονται, σε περιπτώσεις βλάβης της συσκευής τους, να αποτείνονται στο Cyta Support Center, ενώ οι πελάτες των υπόλοιπων επαρχιών, προς το παρόν, θα συνεχίσουν να εξυπηρετούνται από τα τοπικά Cytashop.

    Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον παγκύπριο τηλεφωνικό αριθμό 77772131 ή ηλεκτρονικά στο [email protected].

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles