11.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Το 2014 η ταινία Need for Speed

    EA και DreamWorks ήρθαν τελικά σε συμφωνία και έτσι η πολυθρύλητη ταινία βασισμένη στο γνωστό racing παιχνίδι, Need for Speed, είναι γεγονός! Ή ορθότερα θα είναι γεγονός το 2014. Τότε θα κάνει την εμφάνισή του το φιλμ στις αίθουσες των κινηματογράφων, όπως ανακοινώθηκε από τις δύο εταιρείες. Η παραγωγή του θα ξεκινήσει μέσα στο 2013 και θα γίνει με τη συμμετοχή επιλεγμένων ατόμων τόσο από την EA όσο και τη DreamWorks.

    Το σενάριο υπογράφουν οι αδελφοί George (She’s Out of My League) και John Gatins (Real Steel, Flight) ενώ η σκηνοθεσία θα είναι του Scott Waugh (Act of Valor) την παραγωγή έχουν αναλάβει ο John Gatins και ο Mark Sourian. Η ταινία δεν θα βασίζεται σε κάποιο συγκεκριμένο παιχνίδι Need for Speed, ωστόσο θα εμπνέεται από τη σειρά και το ύφος της. Θα έχει γρήγορο ρυθμό και θα ενστερνίζεται την κουλτούρα των ταινιών με γρήγορα αυτοκίνητα.

    Οι άνθρωποι των EA και DreamWorks δήλωσαν ενθουσιασμένοι από την κατάληξη των διαπραγματεύσεων και τη μεταξύ τους συμφωνία με τον πρόεδρο της δεύτερης, Steven Spielberg να τονίζει: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που θα ενώσουμε και πάλι τις δημιουργικές μας δυνάμεις με τον John και τον George Gatins και βέβαια όλα τα παιδιά στην EA προκειμένου να υλοποιήσουμε ένα εξαιρετικό σενάριο βασισμένο σε ένα videogame που μοιάζει να φτιάχτηκε για τον κινηματογράφο».

    Ανυπομονούμε!

     

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles