20 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
More

    Το 2018 έρχεται το άκρως ανταγωνιστικό και “επετειακό” bezel-less smartphone της Meizu!

    Τα bezel-less μοντέλα είναι ιδιαίτερα δημοφιλή αυτή την περίοδο και φαίνεται ότι σιγά-σιγά όλες οι κατασκευάστριες ετοιμάζουν συσκευές με αυτή τη λογική. Μάλιστα και η Apple αναμένεται να την υιοθετήσει στο iPhone 8, που συζητείται πολύ μήνες πριν την ανακοίνωσή τους. Το ίδιο συμβαίνει και με εταιρείες από την Κίνα, όπως η Meizu, που, σύμφωνα με τις τελευταίες φήμες, θα κυκλοφορήσει το δικό της bezel-less μοντέλο μέσα στο 2018.

    Meizu-Bezel-less-phone

    Πρόσφατα, ο πρόεδρος της Meizu, Jack Wong, υπονόησε ότι η εταιρεία έχει σχέδια για μία τέτοια συσκευή, για το 2017 όμως έχει άλλες προτεραιότητες, καθώς βρίσκεται σε μία διαδικασία αναδιάρθρωσης. Το 2018, χρονιά κατά την οποία η Meizu θα γιορτάζει την 15η επέτειό της, θα μπορούσε να τη γιορτάσει με μία συσκευή χωρίς bezels και με design που θα ανταγωνίζεται τους “γίγαντες” της αγοράς.

    Σύμφωνα με το GizmoChina, το bezel-less smartphone της Meizu αναμένεται επίσης να χρησιμοποιήσει ένα “κορυφαίο τσιπ της Qualcomm” και να κοστίζει περίπου 4.000 γουάν (~$580) ή και περισσότερο.

    Προηγούμενες φήμες υποδεικνύουν επίσης ότι η “full-screen” συσκευή της Meizu θα μπορούσε να έχει οθόνη καλύτερης ποιότητας και με μεγαλύτερη αναλογία οθόνης σε σχέση με το Mi Mix της Xiaomi. Πιστεύεται επίσης ότι το τηλέφωνο θα έχει κεραμικό σώμα, αντί για μεταλλικό. Αλλά, όπως ήδη αναφέρθηκε, όλα αυτά είναι απλώς εικασίες που βασίζονται σε φήμες, έως ότου η Meizu επιβεβαιώσει επίσημα τους ισχυρισμούς…

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles