BREAKING

Το 2022 έρχεται το HBO Max στην Ελλάδα! Η επίσημη ανακοίνωση της δημοφιλούς πλατφόρμας:

Προς Ευρώπη μεριά έχουν στρέψει και άλλες αμερικανικές πλατφόρμες εκτός από το Netflix, με το HBO Max να ανακοινώνει τον ερχομό του. Η Warner Media, παρουσιάζοντας τα σχέδιό της για επέκταση των υπηρεσιών HBO Max στην Ευρώπη, κατά τη διάρκεια του HBO Max European Launch Event, ανακοίνωσε ότι ξεκινάει από τις 26 Οκτωβρίου σε Ισπανία, Δανία, Νορβηγία, Φινλανδία και άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Μαζί με τη χώρα μας, το 2022, θα προστεθούν οι Τουρκία, Εσθονία, Ισλανδία, Λετονία, Λιθουανία και Ολλανδία.

Ειδικότερα θα ξεκινήσει σε 27 χώρες κατά την αρχική φάση της ευρωπαϊκής του διάθεσης, ενώ θα κυκλοφορήσει σε επτά νέες το 2022.

Το HBO Max θα φέρει ταινίεςπαιδικά προγράμματα και πρωτότυπες σειρές από τις Warner Bros., HBO, DC, Cartoon Network και Max Originals σε ένα μέρος για πρώτη φορά στην Ευρώπη.

Οι ταινίες της Warner Bros θα είναι διαθέσιμες στο HBO Max μόλις 45 ημέρες μετά τη φετινή προβολή της πρεμιέρας και το επόμενο έτος στην Ισπανία, την Πορτογαλία, την Ολλανδία, την Ελλάδα, την Ισλανδία και την Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη.

Το HBO Max θα έχει κοστίζει περίπου 8€ τον μήνα, με μια νέα ετήσια συνδρομή που προσφέρει 12μηνη πρόσβαση ενώ θα υπάρχει χαμηλότερη τιμή με μηνιαίο κόστος σε περίπου €5,99 στην Ισπανία και στην Σκανδιναβία. Επιπλέον, ειδικές εισαγωγικές προσφορές για νέους πελάτες θα ανακοινωθούν πριν από την έναρξη της υπηρεσίας στις 26 Οκτωβρίου.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης έναρξης, αποκαλύφθηκε το πρώτο tease για το House of the Dragon, μαζί με μια πρώτη ματιά σε κλιπ από την τρίτη σεζόν Succession και το Peacemaker.

Δείτε ακόμη: House of the Dragon: Κυκλοφόρησε το trailer του prequel του Game of Thrones

Ο κατάλογος του HBO Max θα συμπεριλαμβάνει τίτλους της Warner Bros. όπως: Χάρι Πότερ, Γκοντζίλα εναντίον Κονγκ, Δουνκέρκη, Άρχοντα των Δαχτυλιδιών, Λάμψη και το Κουρδιστό Πορτοκάλι. Επίσης, θα μπορεί να βρει κανείς ταινίες της DC όπως Joker, Wonder Woman 1984, Aquaman, Batman v Superman και το  Justice League του Zack Snyder.

Από σειρές, θα είναι - φυσικά- διαθέσιμες οι: Game of Thrones, The Sopranos, Succession, Scenes from A Marriage, The Undoing, Sex and the City και Euphoria. Ακόμη, στα Hit Max Originals περιλαμβάνονται και τα: The Flight Attendant, Gossip Girl, Raised by Wolves και Friends: The Reunion.

Τέλος, η νοσταλγία θα «χτυπήσει κόκκινο» με τα κλασικά: Tom and Jerry, The Powerpuff Girls και Looney Tunes.

Οι συνδρομητές θα μπορούν επίσης να προσαρμόζουν το προφίλ τους στο HBO Max, δημιουργώντας μια ισχυρότερη αίσθηση σύνδεσης με την πλατφόρμα και επιτρέποντας στους γονείς να δημιουργούν προφίλ παιδιών, με γονικό έλεγχο, για να διασφαλίζουν ότι κάθε παιδί παρακολουθεί περιεχόμενο κατάλληλο για την ηλικία του.

Το HBO Max θα είναι διαθέσιμο για παρακολούθηση σε μια σειρά συσκευών μέσω διαφόρων συνεργατών διανομής και σε laptop μέσω του HBOMax.com. Οι πελάτες θα μπορούν να πληρώνουν μέσω μεγάλων συνεργατών πληρωμών, συμπεριλαμβανομένων των VISA, Mastercard και PayPal.

Η πλατφόρμα ξεκίνησε στις Ηνωμένες Πολιτείες τον Μάιο του 2020 και εισήγαγε μια χαμηλότερη τιμή, με υποστήριξη διαφημίσεων τον Ιούνιο του 2021. Αναμένουμε, λοιπόν, το 2022, ώστε να απολαύσουμε και εμείς!

Ακολουθήστε το digitallife.gr στο Google News

0 Comment