19 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Το 2023 αναμένεται το Prince of Persia: The Sands of Time Remake

    Θυμάσαι το remake του Prince of Persia: The Sands of Time που ήταν προγραμματισμένο να βγει το 2020 αλλά ακόμα περιμένουμε καρτερικά; Είχαμε μια καθυστέρηση, στη συνέχεια άλλη μία και μετά αρχίσαμε να το ξεχνάμε, μέχρι που η Ubisoft αποφάσισε να μας το υπενθυμίσει σε press event τον Ιούνιο. Βέβαια, αυτό δε θα το χαρακτηρίζαμε ακριβώς καλό σημάδι, ειδικά όταν μιλάμε για ένα παιχνίδι που θα κυκλοφορούσε μερικούς μήνες μετά την ανακοίνωσή του (τον Ιανουάριο 2021).

    Η εταιρεία αποφάσισε όμως να φέρει ξανά στο τραπέζι το παιχνίδι, με την ευγενική υπενθύμιση ότι το συγκεκριμένο project δεν έχει “πεθάνει” και ακόμα βρίσκεται υπό ανάπτυξη. Το Sands of Time remake υπολογίζεται να κυκλοφορήσει μεταξύ 2022-2023.

    Με αφορμή την ανακοίνωση, η ομάδα του παιχνιδιού προχώρησε στο ακόλουθο tweet:

    Διαβάστε επίσης: Επίσημο: Το 2023 θα δούμε στους κινηματογράφους το Dune: Part 2 (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles