15.1 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Το 23 Jump Street/Men in Black crossover είναι γεγονός

    Τον Δεκέμβριο του 2014, την εποχή δηλαδή του περιβόητου hacking στα email της Sony, ένα από τα λιγότερο σοβαρά που είχαν έρθει στην επιφάνεια ήταν και το σχέδιο της εταιρείας να στήσει ένα crossover ανάμεσα στο 21 Jump Street και το Men In Black. Πολλοί τότε το είχαν πάρει στην πλάκα και δεν έδωσαν σημασία, κάνοντας πιο πολύ λόγο για το τέλμα που έχει βρεθεί το Χόλιγουντ που πλέον δοκιμάζει τα πιο απίθανα πράγματα αντί να βρει ένα original σενάριο της προκοπής. Κι όμως τελικά αυτό το project όχι μόνο ισχύει αλλά θα γίνει και πράξη. Ο σκηνοθέτης του The Muppets, James Bobin, βρίσκεται σε συζητήσεις για να αναλάβει το 23 Jump Street/Men in Black crossover φιλμ από τους Phil Lord και Chris Miller, που το άφησαν για να ασχοληθούν με την “Han Solo” ταινία που ετοιμάζει η Disney.

    21-jump-street-men-in-black-crossover-banner

    Σύμφωνα με το Variety το φιλμ δεν έχει πάρει το πράσινο φως ακόμα αλλά υπολογίζεται πως αυτό θα συμβεί κατά τον Ιούνιο όταν και θα ξεκινήσει η παραγωγή. Οι σταρ του Men in Black, Will Smith και Tommy Lee Jones δεν θα είναι στο καστ, αντίθετα με τους Jonah Hill και Channing Tatum που θα επιστρέψουν ως Jenko και Schmidt. Οι δύο πρώτοι θα αντικατασταθούν με πιο φρέσκα πρόσωπα έτσι για να μην έχουμε και χάσμα γενεών στην πρωταγωνιστική τετράδα. Πάντως οι Phil Lord και Chris Miller θα προσφέρουν τη βοήθειά τους στο project από το πόστο της παραγωγής.
    Η Sony πιστεύει πως αυτή η κίνηση θα συνεχίσει την blockbuster επιτυχία που γνωρίζει το Jump Street ενώ παράλληλα θα τονώσει ξανά το ενδιαφέρον για το Men in Black. Το τρίτο φιλμ του franchise αν και έφερε 624 εκ. δολ. παγκοσμίως, είχε κοστίσει πολλά χρήματα στο στούντιο λόγω του τεράστιου budget που είχε επενδυθεί στο marketing.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles