19.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Το Accounts Center του Facebook σάς επιτρέπει να δημοσιεύετε ταυτόχρονα σε Facebook, Instagram και Messenger

    Το Facebook συνδέει ακόμη περισσότερο την “κεντρική” του πλατφόρμα με το Instagram και το Messenger, αποκαλύπτοντας το νέο Accounts Center στις ρυθμίσεις των λογαριασμών και των τριών εφαρμογών.

    Με αυτή την επιλογή, που ενεργοποιείται από αυτή την εβδομάδα, μπορείτε να δημοσιεύσετε αναρτήσεις και ιστορίες στο Instagram και στο Facebook (& Messenger) ταυτόχρονα. Eπιπλέον, είναι διαθέσιμη μία επιλογή Single Sign On, που, σύμφωνα με το Facebook, θα σας προσφέρει έναν ευκολότερο τρόπο να συνδεθείτε στις διάφορες υπηρεσίες και να ανακτήσετε τους λογαριασμούς σας.

    Από το Facebook σημειώνουν ότι η σύνδεση των λογαριασμών σας δε θα είναι κάτι το υποχρεωτικό. Επιπλέον, συνδέοντας το Instagram και το Facebook στο Accounts Center σας, έχετε τη δυνατότητα να διατηρήσετε διαφορετικές ταυτότητες και στις δύο εφαρμογές. Ωστόσο, θα έχετε την επιλογή να συγχρονίσετε το όνομα και την εικόνα προφίλ σας και, εάν αλλάξετε ένα από αυτά, στο Facebook, το Instagram θα μπορεί επίσης να ενημερώσει αυτόματα το όνομα ή τη φωτογραφία σας.

    Αργότερα φέτος, το Facebook Pay θα προστεθεί στο Accounts Center όσον αφορά τους λογαριασμούς των ΗΠΑ.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles